AFI Park 2 amp;3 a câștigat premiul Cladirea Anului din Europa de Sud Est oferit de CEEQA în colaborare cu Financial Times

16 aprilie 2015

„Acest premiu remarcabil este o recunoaștere a dedicării și expertizei noastre în dezvoltarea proiectelor de înaltă calitate. Suntem onorați că AFI Park 2&3 a primit un premiu atât de important pentru industria imobiliară din Europa, Clădirea Anului”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.
AFI Park 2 a fost nominalizată, de asemenea, și la categoria Clădirea Anului RealGreen, și, împreună cu AFI Park 3, este printre nominalizații la premiul Proiectul de Birouri al Anului. De altfel, AFI Europe s-a aflat pe lista scurtă pentru categoria Dezvoltatorului Anului RealGreen.
AFI Park 2 (inaugurată în aprilie 2014) este închiriată integral de către compania Electronic Arts, iar AFI Park 3 (finalizată în decembrie 2014) are toate spațiile de birouri ocupate de Endava și TELUS International. AFI Park 1 și AFI Park 2, parte din cel mai nou şi mai avansat parc de afaceri de clasa A din Bucureşti, sunt primele clădiri de birouri din România care au primit certificarea LEED Gold Core & Shell.
În luna aprilie a anului trecut, AFI Europe România a început construcția AFI Park 4&5, cea de-a 4-a fază a premiatului proiect de birouri, care va fi finalizată în T4 2015. AFI Park 4&5 este construit ca o singură clădire, oferind o suprafață per etaj de 3.000 mp, pentru a răspunde nevoilor de spații mari ale companiilor din sectorul IT&C și de tip BPO, alături de un program de funcționare non-stop. Clădirea va avea 32.000 mp de suprafață închiriabilă totală (GLA) de clasa A, dispusă pe 12 etaje, deservite de două parcări subterane cu 300 de locuri. Parterul va include spații de retail, concepute pentru a oferi chiriașilor servicii și facilități în plus pe lângă cele din mall. Etajul al 12-lea va oferi pe terasă o cafenea în beneficiul viitorilor chiriași.
AFI Park include 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 70.000 mp, toate conectate cu AFI Palace Cotroceni (81.000 mp GLA). Împreună, cele două proiecte (151.000 mp GLA) oferă cel mai mare complex de retail și afaceri din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est.
După finalizarea AFI Park, AFI Europe va dezvolta AFI Business Park București, un parc de birouri de clasa A cuprinzând 50.000 de metri pătrați, amplasat în proximitatea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României din sectorul 5 al Capitalei. Parcul de afaceri va consta în 2 clădiri de birouri de înălţime redusă şi un turn de birouri, cu multe spaţii verzi, spații moderne, high tech, într-un centru urban cu o piaţetă centrală şi grădini.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram