Examene Cambridge cum decurg aceste examene?

15 aprilie 2015
Autor:
Silkweb

Foarte multi elevi si studenti care sunt interesati de a studia sau munci in strainatate doresc sa afle mai multe detalii despre examenul Cambridge. Daca doresti si tu sa afli mai multe informatii despre acesta atunci trebuie sa stii ca exista mai multe examene Cambridge si carti pentru acestea care pot fi cumparate din librarii. In urmatoarele randuri vei afla cateva informatii despre aceste examene.
Dupa cum spuneam si mai sus, exista mai multe tipuri de examene Cambridge. Primul examen, si poate si cel mai cunoscut, este examenul de engleza generala. Acest examen este destinat oricarei persoane, indiferent de nivelul de limba stiut, care doreste sa primeasca certificatele de competenta lingvistica din partea British Council pentru inscrierea la o Universitate sau la un loc de munca unde limba engleza este o cerinta.
Daca ai un copil intre 7 si 12 ani atunci il poti inscrie la examenul Cambridge Young Learners. Acest examen a fost creat special pentru a evalua competentele de limba engleza a copiilor si in acelasi timp sa ii motiveze sa aprofundeze limba.
Examenul de limba engleza Cambridge nu se rezuma doar la evaluarea tinerilor in scopuri academice. Poti da examenul pentru Business English Certificate (BEC). Examenul se axeaza pe termeni si limbaj de afaceri si certificatul obtinut este un atu in fata oricarui angajator strain care vrea o echipa care sa poata comunica fluent in engleza chiar daca asta inseamna folosirea unor termeni de afaceri.
Cu examenul Cambridge poti primi si un certificat care sa demonstreze faptul ca ai aptitudini de limba engleza juridica si financiara. Acest examen a fost creat pentru acele persoane care doresc sa munceasca in domeniul juridic sau financiar intr-o tara in care limba de circulatie oficiala este limba engleza. Cu acest examen iti poti demonstra aptitudinile de comunicare in aceste domenii.
Examenul Cambridge iti poate oferi o multime de beneficii dar pentru asta trebuie sa te pregatesti pentru el. Trebuie sa inveti mult pentru a te asigura ca vei trece examenul cu brio iar cel mai usor este sa inveti din manuale special create pentru acest examen, manuale si carti ce le poti gasi si la Pravalia cu Carti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram