Cum sa intretii etajere din sticla un scurt ghid

15 aprilie 2015
Autor:
Silkweb

Unele obiecte au nevoie de o ingrijire mai speciala. Daca e vorba de un obiect mai fragil atunci acesta, pe langa faptul ca trebuie manuit cu mare atentie, trebuie sa primeasca si o intretinere mai speciala. La fel trebuie sa te comporti si cu acele etajere din sticla ce le gasesti la Frarom Shop.
Pana si sticla se poate pata. De aceea este foarte important ca etajerele din sticla sa fie curatate zilnic. Trebuie sa folosesti un agent de curatare care sa dizolve toate petele in profunzime. Cu totii folosim produse de ingrijire personala in baie, creme, spume de tot felul, iar acestea pot lasa chiar si urme permanente pe o etajera.

Foloseste un produs de lustruire care sa contina si un produs de protectie. O etajera din sticla, in special cea din baie, datorita faptului ca sta tot timpul in umezeala, necesita sa fie lustruita cu un produs care sa ii ofere protectie. Un agent de lustruire care contine si un material hidrofobic este perfect pentru a tine picaturile de apa si de alte lichide departe de etajera. Pentru a o curata apoi, ai nevoie doar de o laveta.

Ai grija la obiectele ce le pui pe etajera. Acestea trebuie, si ele, curatate pentru a nu lasa urme pe aceasta. Savonierele si suporturile pentru periute de dinti pot lasa urme inestetice pe o etajera din sticla. Cel mai bine e sa le tratezi si pe acestea cu aceleasi produse de curatare ce le-ai folosit pe etajera. Cel mai eficient este sa cureti in fiecare zi sau tot a doua zi si savoniera, suportul de periute si etajera. Astfel aceasta va arata ca noua pentru mai mult timp si nu se va deteriora.

Un mod foarte util de a tine mereu etajera din baie curata, si poate si cel mai simplu mod, este sa ai o laveta speciala mereu la indemana. Este de ajuns sa o stergi cu atentie de fiecare data dupa ce ai luat sau ai pus un obiect pe ea sau dupa ce iesi de la dus. Dupa cum spuneam, rezidurile din savoniera sau aburul dupa ce ai facut dus pot deteriora aceste etajere din sticla. Este mult mai bine sa previ aceste situatii decat sa fii nevoit sa inlocuiesti etajera.

Daca doresti sa iti cumperi un model modern de etajera pentru baie la un pret avantajos atunci viziteaza magazinul online Frarom Shop si vezi etajerele disponibile in oferta. Cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram