Terase restaurant turist prin lume

15 aprilie 2015
Autor:
Silkweb

Am ajuns sa apreciez o ceasca fierbinte de cafea pe o terasa undeva in lume mai mult ca o cazare de 5 stele la un hotel. Acest lucru chiar m-a impins sa ma interesez de terase restaurant si de cum acestea pot fi decorate cu ajutorul unor copertine.

Pe langa acest interes pe care il am fata de decorarea teraselor restaurantelor, pot spune ca sunt mai interesat de savurarea cafelei mentionate mai devreme pe o terasa aranjata ca la carte. Sunt de parere ca o copertina poate crea o imagine ireala, ca de poveste si poate creste placerea pe care clientii o simt in timp ce isi consuma bauturile. Mie mereu mi-au placut restaurantele cu terase exterioare. De aceea acestea sunt primele "atractii turistice" pe care le vizitez cand ajung intr-o tara straina. Daca aceste restaurante ofera si preparate traditionale atunci, pentru mine, totul este perfect.
Sa stai pe terasa unui restaurant seara cand soarele apune si sa savurezi o cana cu ceai aromat dupa care sa mergi la o plimbare este un sentiment de nedescris. Este o combinatie interesanta de dor de duca si de staza a timpului. Si totul vine de la acea atmosfera creata pe unele terase ale unor restaurante care stiu cat de important este sa te folosesti pana si de copertinele montate. Acest lucru determina tot mai multi turisti, si nu numai, sa viziteze aceste locuri feerice.
In toate calatoriile mele nu cred ca am fost vreodata atras de un restaurant mare care iti da impresia ca nu ai ce cauta acolo fara costum si cravata, chiar daca imi place sa port astfel de haine. Mai degraba am fost atras de acele restaurante pe terasele carora puteai sa stai linistit, sa savurezi o cafea tare si sa te bucuri de cateva capitole din cartea ta preferata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram