Eleganta si stilul scaunelor directoriale

15 aprilie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Pentru a diferentia biroul unui director de cel al unui asistent de exemplu, scaunele directoriale se regasesc in birourile directorilor completand imaginea din cadrul companiei.

Scaunele directoriale se regasesc sub diverse forme fiind fabricate din diverse materiale cum ar fi lemn sau metal cu tapiterie din piele. Scaunele directoriale in ziua de astazi nu sunt numai simple piese de mobilier ci sunt astfel fabricate incat sa satisfaca si cele mai excentrice dorinte. Unele scaune directoriale sunt cu masaj, daca sunt actionate prin telecomanda sau printr-un buton aflat la indemana pot sa relaxeze spatele obosit de la atatea ore de stat pe scaun.

Scaunele directoriale sunt astfel concepute incat sa fie confortabile atunci cand ne asezam pe ele, dar si eleganta pe care o ofera completeaza perfect orice design adoptat in birou. Scaunele directoriale pe langa faptul ca unele sunt concepute cu optiuni de masaj, au incorporate si sisteme de incalzire, daca este corect sa le denumim asa, pentru a oferi un plus de confort.

Scaunele directoriale se gasesc sub diverse forme si marimi, pretul acestora fiind de la cele mai acceptabile pana la cele mai scumpe datorita functiilor pe care acestea le pot indeplini in afara de functionalitatea lor de baza.

Scaunele directoriale fac parte din acea categorie de mobilier cu detinatie specifica nefiind pretabile a fi utilizate si in alte spatii cum ar fi bucatarii, sufragerii si alte incaperi de acest tip. Scaunele directoriale se preteaza a fi utilizate numai la birouri unde utilitatea acestora se dovedeste a fi una foarte crescuta.

Scaunele directoriale sunt special create pentru persoanele care lucreaza foarte mult asezati iar cu cit un astfel de scaun are mai multe functii cu atat mai bine. Scaunele fixe nu pot oferi aceeasi mobilitate pe care le ofera scaunele directoriale, in plus un scaun fix nu poate tine corpul drept, obligandu-l pe cel care utilizeaza un scaun fix sa adopte tot felul de pozitii ciudate.

Scaunele fixe sunt bune pentru cei care nu stau pentru o perioada indelungata la birou, cum ar fi clientii. Si acesta este motivul pentru care un scaun directorial este o alegere mai mult decat buna.

In orice magazin se gasesc cel putin cateva modele de scaune directoriale fie simple fie cu diferite functii. Ofertele de scaune directoriale se pot consulta si online - www.Scaune-online.ro pentru un confort mai ridicat in ceea ce priveste cumpararturile si pentru a evita aglomeratiile din magazine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram