Kidizi ro Un altfel de site despre sarcina nastere bebelusi si copii

15 aprilie 2015

S-a lansat site-ul Kidizi.ro – un portal online cu recomandari, review-uri, sfaturi practice, discutii, pentru tine viitor parinte, mamica, tatic, bunica, matusa sau tu, care ai in jurul tau zilnic copii! Kidizi.ro este o platforma interactiva unde, pe langa sfaturile si recomandarile noastre, poti impartasi si tu din experienta ta, publicand un articol pe site, poti pune intrebari si oferi raspunsuri celor care au nevoie de un sfat sau poti publica poze si videoclipuri.

Cum a luat nastere ideea portalului online Kidizi.ro?

„Pentru ca meseria de parinte iti ofera zilnic provocari, dar si nenumarate impliniri. Pentru ca ai nostri copii nu au nevoie de un parinte perfect, ci de un parinte bun care sa le fie alaturi, sa-i sprijine si sa-i ghideze. Un parinte bun care e constient ca nu le stie pe toate, care invata continuu, pregatit sa se dezvolte ca parinte impreuna si pentru copilul sau.

Un parinte constient ca va face greseli, dar care e pregatit sa invete din ele. Un parinte cum as vrea sa cred ca sunt, eu care mi-as fi dorit sa existe un astfel de site acum mai bine de cinci ani cand am pornit la drum ca si parinte.” Alexandra, initiator proiect Kidizi.ro.

Portalul Kidizi.ro contine 11 categorii principale :

  • Recomandari articole copii

Review-uri video de produse pentru copii, in limba romana, realizate in maniera neutra de expertii nostri. Ai acces la opiniile altor parinti care au folosit un anumit produs. Poti trimite intrebari despre produse care te intereseaza expertilor nostri sau celor care au acel produs. Caracteristicile esentiale ale articolelor pentru copii sunt explicate pe intelesul parintilor incepatori.

Poti testa gratuit produse! Le primesti acasa, le testezi, scrii opinia impartiala pe site si te bucuri in continuare de ele.

Poti impartasi parerea ta despre orice produs ce are legatura cu copii chiar daca nu il regasesti la noi pe site.

Vrei sa economisesti? Gaseste cele mai bune oferte intr-un singur loc: concursuri, cupoane, reduceri, oferte.

Nu vindem produse, ci prezentam intr-o maniera neutra avantajele si dezavantajele articolelor pentru copii sau pentru mamici.

  • Sfaturi Utile

Pentru tine viitor parinte, mamica, tatic, bunica, matusa sau tu, care ai in jurul tau zilnic copii...pentru tine am creat sectiunile: Preconceptie, Sarcina, Nastere, Bebelusi, Copii mici, Scolari, Adolescenti, Familie, Parenting, Lifestyle, DIY. In aceasta rubrica vei gasi sfaturi utile pentru mamici, gravide si tatici. Tot ce trebuie sa stii despre fertilitate, sarcina, nastere, parenting, bebelusi si copii.

  • Video

Am adunat o serie de videoclipuri utile pentru parinti si viitori parinti. Reviewuri video articole copii, videoclipuri educative, informative sau haioase, retete video.

  • Blogul meu

...este de fapt Blogul tau, al parintelui dornic sa-si impartaseasca experientele si emotiile cu alti parinti. Creaza-ti profilul de blogger si apuca-te de scris!

  • Ghid medical

Pe langa articole medicale specializate, am creat sectiuni in care voi, parintii, sa puteti impartasi din experienta voastra pe tema "sanatatea copilului". Cauta si recomanda medici in functie de localitate si specialitate. Ai un sfat sau stii un tratament care a functionat pentru micutul tau? Impartaseste-l si altor parinti. Ai nevoie de un sfat? Cauta recomandari in functie de afectiune sau simptome. Am creat sectiuni speciale pentru ca tu sa poti pune intrebari sau scrie raspunsuri astfel incat sa poata fi accesate de oricine, oricand.

  • Nume copii

Daca ai nevoie de informatii, semnificatii sau idei cu privire la numele copilului tau, atunci intra pe Kidizi.ro! Vei gasi o lista cu cele mai indragite nume pentru copii, iar cu ajutorul generatorului de nume, vei avea posibilitatea sa cauti semnificatia unui anumit nume sau sa obtii o lista cu nume de fete sau baieti de o anumita origine sau semnificatie.

  • Utile pentru toti

Servicii utile pentru parinti, servicii medicale pentru gravide, mamici si copii. Cauti o gradinita, un medic oftalmolog, un local childfriendly, un fotograf pentru botez sau orice alt serviciu util ce are legatura cu copiii? Aici le gasesti impreuna cu rating-ul altor parinti.

  • Educativ si distractiv

Idei de jocuri si activitati ca tu si micutul tau sa petreceti cat mai mult timp de calitate impreuna la distractie. Descopera iar copilaria alaturi de copilul tau!

  • Culinar

Gateste sanatos vizitand sectiunile „Retete”, „Gateste dupa ingredient”, „Ce gatim azi” sau citeste articole despre Sanatate si nutritie, Alimentatie si parenting.

  • Fii mai bun!

Tu, eu, noi, cu totii putem sa ne implicam mai mult, sa-i ajutam pe cei care au nevoie, dar de multe ori nu stim de unde sa incepem. De aceea am creat sectiunile: „Cazuri Umanitare”, „Campanii Ecologice”, „Devino Voluntar”, „Informeaza-te si Sustine o campanie”, „Oferte Gratuite”, „Cereri Gratuite”.

  • Comunitate

Chiar si virtuala, se poate dovedi a fi o sursa de sprijin sau inspiratie. Intrebari si raspunsuri de la si pentru parinti, grupate pe teme de interes. Parintii impartasesc sfaturi, opinii, poze sau experiente personale legate de minunea din viata lor.

Alatura-te comunitatii Kidizi!

Impreuna putem fi mai informati, mai buni si copiii nostri mai fericiti!

Aboneaza-te la Newsletterul noastru si primesti ebook-uri gratuite si informatii utile pentru orice viitor sau actual parinte!

Ne gasesti aici :

Site web: http://www.kidizi.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/kidizi.ro

Youtube: https://www.youtube.com/user/kidiziro

Pinterest: https://ro.pinterest.com/kidizikidizi/

Twitter: https://twitter.com/KidiziRo

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram