Best Bride Zeci de modele pantofi mireasa Top 10 reguli in alegerea pantofilor de mireasa

14 aprilie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Bat clopote de nunta? In cazul acesta trebuie sa fii o mireasa cum alta nu-i! Credeai ca rochia de mireasa a fost cea mai dificila alegere? Afla ca greul incepe odata cu alegerea pantofilor de mireasa. In fond, in ziua nuntii trebuie sa fii nu doar frumoasa ci trebuie sa te simti si foarte bine. Este ziua pe care ai asteptat-o toata viata!

Cu platforma sau cu toc mic? Sandale sau pantof clasic? Acestea sunt doar doua din zecile de intrebari care apar odata cu alegerea pantofilor de mireasa-probabil cea mai problematica chestiune din jurnalul unei mirese.

Best Bride stie ce anume ti se potriveste! Magazinul online vine in intampinarea ta cu o gama completa de pantofi mireasa, la preturi excelente. Cu alte cuvinte, cu Best Bride esti la un click distanta de pantofii la care ai visat.

Oferta Best Bride in materie de pantofi mireasa este o ofera dedicata tuturor mireselor pasionate de frumos, calitate si unicitate. Am pregatit zeci de modele pantofi mireasa pentru toate sezoanele si pentru toate tipurile de nunti.

Cu Best Bride, alegerea pantofilor de mireasa devine mai simpla, mai pe gustul tau!

Pantofi miresa-O alegere dificila. Simplifica-ti munca! Iata cum

Chiar daca pare un moment memorabil, alegerea rochiei de miresa poate sa insemne nervi intinsi la maximum. Daca ai gasit rochia de mireasa, mai ai de trecut un hop: pantofii. Exista cateva reguli de care trebuie sa tii cont odata aflata in fata rafturilor cu pantofi mireasa.

Cum alegi pantofii de mireasa

  1. Pantofi de mireasa se cumpara in functie de rochia de mireasa si niciodata inainte.
  2. Incearca sa-ti imaginezi cu trebuie sa arate pantofii perfecti. Inspira-te din revistele de specialitate sau de pe internet.
  3. Tine cont de locul in care se desfasoara nunta. Daca ceremonia va avea loc intr-o gradina de vara, evita pantofii cu toc cui sau materialele pretentioase (cu multe cristale) si culorile foarte deschise.
  4. Calitatea conteaza la fel si confortul! Alege doar pantofi confectionati din materiale de calitate (de preferat din piele naturala). Pantoful nu trebuie sa te bata si nici nu trebuie sa se lase. Fii atenta sa nu-ti alunece piciorul. Retine: la nunta ta trebuie sa dansezi si sa te simti bine. Doar pantofii de calitate te vor ajuta sa te simti mireasa!
  5. Alege pantofii in functie de sezon: sandale sau pantofi decupati- vara, pantofi clasici- iarna.
  6. Asorteaza pantofii cu rochia de mireasa...sau NU. Daca esti o mireasa extravaganta si stii cum sa te pui in valoare poti opta chiar si pentru pantofii in culori vibrante. Rosu, albastru, mov..sunt culori ¨statement¨ in cazul unor pantofi miresa cu ¨atitudine¨! Daca nu vrei sa dai gres, alege clasicul alb sau crem.
  7. Lungimea tocului. Tu decizi cat de intalt trebuie sa fie tocul. In cazul in care te simti bine pe un toc de 15.. este o norocoasa. Daca nu esti obisnuita cu tocul inalt, cel mai bine este sa alegi pantofii cu platforma-un model foarte comod si foarte in voga.
  8. O pereche de rezerva! Nu te limita la o singura pereche de pantofi mireasa. Chiar daca la o prima vedere par suficient de comozi, dupa cateva ore s-ar putea sa te puna in dificultate. Alege intodeauna o a doua pereche (de preferat, cu un toc mai mic)
  9. Poarta pantofii prin casa, inainte de nunta.
  10. Poarta pantofii cu atitudine in ziua nuntii!

Daca vrei sa eviti aglomeratia magazinelor, intra pe internet si comanda pantofi mireasa cu un singur click.

Gasesti toate modelele pe www.bestbride.ro. Clasici sau cu strasuri, din matase sau piele naturala, sandale sau model plin, colorati sau in varianta alba, pantofii Best Bride sunt o garantie pentru un outfirt de invidiat! Livrarile se efectueaza in maximum 24 de ore, oriunde in tara!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram