Cupcakes pentru masa de Paste

8 aprilie 2015

Durata pregatire: 20 minute
Durata coacere: 20 minute
Ingrediente
200g faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita sare
110g unt lasat la temperatura camerei
100g zahar Margaritar
2 oua
120ml lapte
Pentru ornarea cupcakes-urilor
Inimioare colorate de zahar Margaritar
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la 170c. Daca aveti forme pentru briose, treaba este ca si facuta! Se asaza in forme cupele de hartie. Pentru un strop de creativitate, se poate opta pentru forme din hartie colorata.
Se amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului. Se adauga apoi pe rand ouale si se omogenizeaza cu mixerul pana cand compozitia capata o textura spumoasa. Se adauga apoi faina, amestecata in prealabil cu praful de copt si putina sare, si laptele. Se mixeaza compozitia pana se incorporeaza toate ingredientele.
Se pune compozitia in formele de briose si se baga apoi la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Odata scoase din cuptor, briosele se lasa sa se raceasca, dupa care pot fi decorate dupa bunul plac. Noi recomandam inimioarele colorate de zahar Margaritar pentru ornare. Nuantele de roz si albastru vor aduce zambetul pe buzele tuturor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram