Copiii de la Acorns Nursery au participat la o acțiune de plantare de copaci la Comana

8 aprilie 2015

Timp de mai bine de două ore, voluntarii au plantat peste 200 de puieți de cireși și tei, sub îndrumarea reprezentanților Ocolului Silvic. După activitatea de plantare, copiii și adulții au montat căsuțe pentru păsări, realizate și vopsite anterior în cadrul activităților de la grădiniță, alături de un horticultor autorizat și de personalul instituției. Copiii au aflat de ce este important să protejăm natura și ce anume pot face ei și părinții în beneficiul naturii.
„Toți participanții au fost extrem de implicați, dornici să producă o schimbare în bine. Atât copiii, cât și părinții au ajutat la plantarea copacilor, chiar dacă solul a reprezentat o provocare în anumite locuri”, a declarat Valentina Secară, Manager General ACORNS.

Pentru că natura este prietenoasă și iubește copiii, la finalul acțiunii, familiile prezente au participat la un picnic cu momente de joacă și veselie. Atât copiii, cât și părinții și educatorii au promis că revin curând cu alte activități frumoase în sprijinul naturii.

Acorns Nursery se implică de peste 10 ani în proiecte de CRS care au în centrul atenției copiii, educația și îngrijirea acestora, inițiind propriile proiecte sau susținând proiecte inițiate de alte organizații cu viziuni asemănătoare, precum Light into Europe, Hospice Casa Speranței sau OvidiuRo. De asemenea, Acorns susține proiectul ”Cărțile Copilăriei” implementat de Curtea Veche și Altețea Sa Regală Prințul Nicolae, prin care copiii din zonele defavorizate au acces la cărți.

Despre Style Nursery

Acorns Nursery este prima organizație din domeniul educației din România certificată Investor in People și premiată cu Every Child Matters Standards Award. Fundatia Acorns oferă educație și îngrijire copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 si 6 ani după metoda și programa britanică care are ca punct central individul și capacitățile sale. Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie), National Children's Bureau (Marea Britanie), Early Years - the organization for young children (Irlanda de Nord) și British Romanian Chamber of Commerce, fiind afiliată International British School of Bucharest și Cross Frontier Education.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram