Promotia 1 1 Gratis de la OPTIblu

7 aprilie 2015

Incepand cu 23 martie 2015, OPTIblu ti-a pregatit o super promotie la ochelarii de soare si ramele de vedere.

In toate magazinele OPTIblu, cu exceptia magazinului franciza din Constanta, te bucuri de promotia „1+1 Gratis” la ramele de vedere si ochelarii de soare. Astfel, produsul cu valoare mai mica va fi oferit gratuit. Aceasta promotie este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri sau promotii aflate in derulare in magazin.

Cui se adreseaza promotia 1+1 Gratuit?

Aceasta promotie se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa achizitioneze o pereche de ochelari de soare sau rame de vedere.

Ce produse intra in aceasta promotie?

Produsele care fac parte din aceasta promotie sunt evidentiate prin eticheta din carton „1+1”.

De ce OPTIblu?

Pentru ca aici gasesti cele mai noi si performante colectii de ochelari de soare si de vedere, lentile de contact si accesorii. Pe langa calitatea serviciilor si a produselor, cu OPTIblu, ai garantia unui consult profesional si personalizat, adaptat fiecarei persoane in parte.

Unde ne gasesti?

Ne gasesti online, la adresa www.optiblu.ro sau in magazinele fizice din Bucuresti, Brasov, Braila, Constanta, Cluj-Napoca, Galati, Iasi, Ploiesti, Targu Jiu si Timisoara.

Te asteptam!

Despre OPTIblu

De peste 10 ani, reteaua de magazine OPTIblu comercializeaza ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii, produse de cei mai renumiti producatori mondiali: Fendi, Celine, Gucci, Dior, Carrera, Pierre Cardin, OXYDO, Tommy Hilfiger, Boss Orange, Hugo Boss, Max&Co., MaxMara, Polaroid si multi altii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram