Se deschide Tinkerbella un nou magazin pentru copii in Sun Plaza

6 aprilie 2015

Tinkerbella este un spatiu tematic in care personajele din povesti prind viata. Magazinul cuprinde carti, jucarii, jocuri si articole tematice pentru copiii de pana la 14 ani, toate inglobate in colectii minunate: pentru fetite - Colectiile Printesa Lillifee, Pipa Lupina si Prietenii Cailor, pentru baieti - Colectiile Sharky, T-Rex, Vincelot si Super Neo, iar pentru nou nascuti si copiii intre 0 si 3 ani – Colectiile Baby Gluck si Cei 7 Prieteni.
Pe langa jucariile tematice, fiecare colectie include si obiecte de imbracaminte, accesorii si obiecte de decor.
Astfel Colectiile Printesa Lillifee, Pipa Lupina si Colectia Prietenii Cailor contin jucarii pentru fetite in forma de printese, soricei, pisicute, dragoni, caluti pufosi, unicorni, vrajitoare, dar si rochii de printesa, rochite de balerina, tricouri, gentute, margelute, cercei, ceasuri, bratari, cutii de bijuterii, figurine de plus, articole de papetarie si multe alte articole care sa le aduca bucurie micilor printese.
Colectiile Sharky, T-Rex, Vincelot si Super Neo dedicate baietilor ofera jucarii pirati, monstri marini, dinozauri, papagali, cai, dragoni si costume de cavaler, costume de pirat, accesorii de pirat, accesorii pentru super eroi, palarii, mustata falsa, scuturi, sabii, armura de cavaler, pelerine, kituri arheologice, ghiozdane, rechizite scolare, cufere, trolere si multe alte comori ascunse care asteapta sa fie descoperite de micii exploratori.
In cadrul colectiilor pentru nou nascuti, mamicile gasesc jucarii specifice varstei bebelusilor create cu multa responsabilitate: jucarii pentru dentitie, jucarii de linistire, jucarii muzicale, de constructie, de insiruire, de dezvoltare a simturilor, puzzle-uri si multe altele. Colectia cuprinde si carticelele special create pentru mainile micute sau hand-puppet-uri si obiecte de imbracaminte, lenjerie de pat, prosoape, halate de baie, saci de dormit si multe alte articole.
Pe langa cartile in limba romana, Tinkerbella ofera cursuri pentru invatarea limbii engleze, carti cu exercitii de gramatica si vocabular, carti destinate pregatirii pentru examenele Cambridge, povesti in limba engleza, precum si materiale multimedia si softuri educationale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram