Panouri radiante infrarosu si avantajele acestora

6 aprilie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Termenul de panouri radiante infrarosu nu este tocmai extrem de cunoscut tuturor, deoarece reprezinta o inovatie in domeniul incalzirii termice. Panourile radiante infrarosu nu sunt insa un subiect pe care sa nu il studiati cu atentie, si, de ce nu, sa il luati in considerare. Panourile radiante infrarosu se folosesc indeosebi pentru a incalzi suprafete mai mari sau mai mici de locuit, birouri, sau altfel de spatii, si acestea merg pe principiul emiterii de radiatii termice in spectrul infrarosu. Panourile radiante infrarosu reprezinta o adevarata inovatie in ce priveste sistemele de incalzire, iar cele mai bune panouri, la preturi avantajoase, le gasiti numai la adresa www.panouriradiante-infrarosu .ro.

Ce sunt si la ce folosesc panourile radiante infrarosu?

Panourile radiante infrarosu sunt o adevarata inovatie pe piata, mai ales in domeniul incalzirii spatiilor de locuit, a birourilor si nu numai. Panourile radiante infrarosu folosesc indeosebi tehnologia nanosilver si razele infrarosu, asadar, cu ajutorul acestor raze infrarosu se incalzesc incaperile. Panourile radiante infrarosu functioneaza numai pe baza radiatiilor infrarosii, fara a fi nevoie de costuri mari sau costuri ascunse dupa instalarea lor. Economia este foarte mare iar investitia se va recupera in cel mai scurt timp. Radiatiile infrarosii sunt si benefice pentru organism si, in plus, pot transforma energia electrica in caldura. O inventie deosebit de utila se dovedesc a fi panourile radiante infrarosu. Modul de functionare este foarte simplu – radiatiile infrarosu se propaga in intreaga locuinta sau incapere, transformand obiectele in mini-calorifere. Caldura se va propaga uniform, in fiecare colt al camerei, insa pierderile vor fi foarte mici, aproape inexistente. Atunci cand vorbim de dormitor sau de camera copiilor, astfel de panouri radiante infrarosu sunt ideale.

Avantaje si beneficii panouri radiante infrarosu

Factura la incalzire, indiferent de modul in care se realizeaza aceasta, va fi semnificativ redusa, asadar vorbim de o economie importanta in acest sens. Un alt beneficiu al montarii de panouri radiante infrarosu il reprezinta si caldura uniforma ce se propaga in incapere, fara a mai fi nevoie de alte aparate suplimentare. De asemenea, panourile radiante infrarosu creeaza efectul nanosilver, asa cum este mentionat anterior, lucru ce elimina bacteriile daunatoare din incapere. Emisia de ioni negativi este extrem de importanta in ceea ce priveste folosirea panourilor radiante infrarosu deoarece acestia au functii terapeutice foarte importante. Nu numai ca veti face economie si veti avea o caldura uniforma si de buna calitate in camera, fara a fi uscata, ci veti avea si o garantie de minimum 25 de ani a panourilor radiante infrarosu, fiind rezistente, durabile, usor montabile.

Tipuri de panouri radiante infrarosu

Panourile radiante infrarosu disponibile pe site0ul web www.panouriradiante-infrarosu .ro au cele mai bune preturi, sunt de o calitate indubitabila, si cu ajutorul acestora va puteti crea oazele de caldura in miez de iarna. Puteti alege panouri radiante PRIMA sau SUNJOY, ambele avand avantaje majore, ori plasmele termice. Cea mai noua si eficienta metoda de incalzire a locuintei si a spatiului in care va petreceti cel mai mult timp este fara indoiala reprezentata de panourile radiante infrarosu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram