Alegerea unei tigari electronie o decizie inteleapta

3 aprilie 2015
Autor:
Content SEO

Pentru o buna parte dintre oameni, societatea se imparte in doua : fumatori si nefumatorii. Fumatorii reusesc sa atraga atentia intotdeauna si nu neaparat in bine. Este si normal, in conditiile in care viciul lor este total nesanatos si pe langa asta, ii poate imbolnavi si pe cei din jur. Din pacate insa, fumatul creaza dependenta si cei care sufera de acest viciu, nu se pot lasa, sau cel putin nu se pot lasa asa usor.

Din fericire, exista solutii, iar acestea se numesc tigari electronice. Daca la inceput nu gaseai tigari electronice decat in putine locuri din tara, astazi gasesti tigari electronice Iasi, tigari electronice Bucuresti, Brasov si chiar si in orasele mici, de provincie. Exista magazine special dedicate fumatului electronic si sunt extrem de bine dotate, cu tigari care mai de care mai interesante si cu arome foarte atractive?

Ce este o tigara electronica?

Este un dispozitiv prin care poti fuma aproape in acelasi mod in care o faci cu tigara obisnuita, insa cu diferente uriase, benefice pentru sanatatea ta si a celor din jur. Marele avantaj pe care il are o tigara electronica este faptul ca nu contine gudron si alte substante nocive si ofera o diversitate foarte mare de arome.

Daca optezi pentru fumatul tigarii electronice, te poti bucura si de alte avantaje, la fel de mari:

  •  Elimini mirosul de tutun din maini si din haine. Mirosul este cel mai neplacut lucru pe care trebuie sa il traiasca fumatorii. Oricat de inraint ai fi ca fumator, mirosul de tutun cu siguranta nu iti place. DIn fericire, tigarile electronice nu miros, iar daca o fac, au un miros cu adevarat placut.
  • Poti sa fumezi oriunde. Exista numeroase legi care interzic tigarile in locuri publice, in trenuri, in restaurante sau intr-o multime de alte spatii. Astfel, fumatorii se vad nevoiti sa iasa afara sau sa astepte cateva ore pentru a fuma. Tigarile electronice, pe de alta parte, pot fi fumate oriunde.
  • Elimini riscul de imbolnavire. Desi nu sunt 100 % sanatoase, tigarile electronice sunt mai sanatoase decat tigarile normale, asadar, riscul de a dezvolta cancer este mult mai mic.

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram