Primavara este sezonul culorilor

3 aprilie 2015

Takko mizeaza in aceasta primavara pe culori transpuse in cele mai versatile piese vestimentare, aducand o gura de aer proaspat si revigorand orice look. Colectia lunii Aprilie ofera o gama variata de optiuni in alegerea tinutelor pentru orice moment al zilei care nu doar sa te reprezinte, dar sa iti dea si o stare de bine. Si daca vorbim de culori atunci ne referim la imprimeuri florale si grafice, note pastel, toate adaptate unei diversitati de stiluri extinsa. Pentru ca indiferent de acest criteriu, exista o tinuta care sa raspunda asteptarilor fiecarei femei. Paleta de culori intense se traduce in nuante de verde, galben, albastru si rosu, iar stilul este unul practic si confortabil.
Si pentru ca venirea sezonului cald ne duce imediat cu gandul la vacanta, in aceasta luna isi ia locul in magazinele Takko si colectia de costume de baie - extrem de variata, in culori puternice si cu croieli care sa puna in valoare orice silueta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram