Cerere crescuta pentru case de vanzare in Cotroceni

2 aprilie 2015
Autor:
AUTHORITY

Cartierele centrale si imobilele caracterizate printr-ul stil arhitectural deosebit raman in continuare in atentia celor care isi doresc un camin primitor si elegant. Piata imobiliara ne ofera multe variante, dar clientii agentiilor de top prefera farmecul unei case autentice, dintr-o zona selecta a Bucurestiului.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre ofertele pe care vi le propun consultantii imobiliari pentru una dintre cele mai indragite zone ale capitalei.

Unele dintre cele mai importante tranzactii imobiliare din segmentul rezidential au avut ca obiect casele din aceasta zona a orasului, iar atentia cumparatorilor se indreapta, de asemenea, catre cartiere elegante precum Primverii, Dorobanti sau Aviatorilor. De ce se indreapta investitorii catre oferta caselor de vanzare din Cotroceni am aflat discutand cu echipa companiei imobiliare Regatta. Potrivit expertilor in tranzactii imobiliare, segmentul vanzarilor a inregistrat in 2014 o crestere de 15%, primul trimestru al anului 2015 confirmand acest trend ascendent.

Cartierul Cotroceni se distinge printre primele zone ce au evidentiat ideea de amplasare premium asociata traditional elitei sociale si intelectuale, asadar investitorii isi mentin interesul pentru casele din aceasta pozitionare.

Oferta caselor selectate in acest perimetru include constructii din epocile trecute, proprietati intr-o stare foarte buna de conservare, in care se disting elementele emblematice stilurilor Brancovenesc, Neoromanesc sau Art Deco. Potrivit specialistilor companiei, multi dintre clientii acestor proprietati au fost convinsi de propunerile ce vizeaza acest cartier gratie curtilor spatioase si a amenajarii axata pe natura a zonei. Casele destinate vanzarii in zona sunt cautate ca urmare a atmosferei linistite si a ambintei placute. De asemenea, propunerile ce vizeaza case destinate vanzarii in cartiere selecte prin Regatta sunt atractive datorita ratei reduse a criminalitatii. Asadar, principalii clienti pentru imobilele elegante ale Cotroceniului sunt familiile. Specialistii agentiei mentioneaza amplasarea centrala drept principalul atribut ce influenteaza pretul caselor aflate in aceasta zona. Aceasta accesibilitate facila a centrului cultural si de afaceri al Capitalei a influentat multe contracte din categoria vanzarilor, incheiate cu clienti din comunitatea expat.

Vilele promovate de consultantii companiei atrag inclusiv antreprenorii sau specialistii profesiilor liberale, acestia convertind proprietatile in diverse proiecte sau in birouri pentru case de avocatura, cabinete medicale, etc.

Potrivit specialistilor, valoarea data de amplasarea premium garanteaza pentru aceste case un plasament stabil, ce nu ar putea fi afectat de contextul economic traversat prin schimbari ale preturilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram