Dekalb ro platforma fermierilor parteneri

26 martie 2015

Lansata pentru a facilita comunicarea cu fermierii, noua platforma cuprinde informatii despre cele doua produse comercializate in Romania - porumb si rapita -, date tehnice, dar si stiri sau evenimente. Website-ul a fost conceput intr-o structura simpla, usor de parcurs, organizata astfel incat sa permita navigarea facila si intuitiva.
“Colaborarea noastra cu fermierii este pilonul principal pentru intelegerea obiceiurilor de consum ale oamenilor si pentru implementarea celor mai bune solutii pentru hranirea populatiei. Platforma www[.]dekalb[.]ro vine cu informatii actualizate in completarea seriilor de evenimente dedicate fermierilor pentru intampinarea nevoilor acestora.”, afirma Octavian Chihaia, Director de Marketing Monsanto Romania, Bulgaria si Republica Moldova.
Platforma Dekalb este disponibila in limbile tarilor europene unde este prezenta compania Monsanto, pentru a le oferi fermierilor parteneri informatii la zi despre produsele DEKALB precum si noutati cu privire la activitatile, serviciile si evenimentele firmei.
Monsanto Romania se implica frecvent in identificarea celor mai bune solutii pentru agricultura si pentru fermierii parteneri, oferind informatii personalizate in functie de zona geografica. Si acesta este unul dintre motivele pentru care fermierii pot contacta direct reprezentantul Monsanto din zona aferenta, prin intermediul platforme dedicate, www[.]dekalb[.]ro.

Despre Monsanto
Monsanto si-a luat angajamentul de a aduce o gama larga de solutii pentru a ajuta la hranirea unei populatii aflate in crestere. Producem seminte de fructe, legume si alte culturi importante, cum ar fi porumb, soia, bumbac, care ajuta fermierii sa obtina recolte mai bune in timp ce folosesc mai eficient apa si alte resurse importante. Lucram pentru a gasi solutii durabile pentru sanatatea solului, pentru a sustine fermierii sa utilizeze informatii pentru a imbunatati practicile agricole si conserva resursele naturale, dar si pentru a oferi produse de protectie a culturilor care sa minimizeze problemele produse de daunatori. Suntem parteneri cu fermieri, cercetatori, organizatii non-profit si universitati pentru a ajuta la combaterea unora dintre cele mai mari provocari ale lumii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram