Videointerfoanele o solutie sigura si eficienta

13 martie 2015
Autor:
Content SEO

Daca iti doresti o siguranta maxima pentru propria casa, blocul in care locuiesti sau pentru locul de munca, atunci ai putea sa iei in considerare un videointerfon. Cu siguranta esti deja obisnuit cu clasicul interfon si ii apreciezi utilitatea. Din pacate insa, acesta nu reuseste sa acopere toate necesitatile pe care le ai si poate sa genereze numeroase brese de securitate. Acest lucru este posibil deoarece vocea poate sa creeze mereu confuzii, iar copiii si batranii pot fi pacaliti cu usurinta. 

Din acest motiv, un videointerfon poate sa completeze mult mai bine necesitatile pe care le ai in ceea ce priveste controlul accesului in spatiul pe care vrei sa il supraveghezi.

Ce este un videointerfon?

In cateva cuvinte foarte simple, un videointerfon este un interfon care pe langa autentificarea audio iti ofera si autentificare video. Practic, ori de cate ori cineva vrea sa intre in cladire, trebuie sa te anunte si il poti auzi si vedea in acelasi timp. Exista destul de multe modele de videointerfoane, care mai de care mai interesante. Vezi aici care sunt cele mai raspandite si populare videointerfoane si daca te atrage vreunul, iti recomandam sa il achizitionezi.

Care sunt beneficiile pe care le ofera un videointerfon?

Instaland un videointerfon te poti bucura de o multime de beneficii, care sa completeze cu succes nevoia de securitate pe care o ai:

  • Poti avea un control mult mai bun asupra tuturor persoanelor care intra sau ies din cladirea pe care o supraveghezi. Astfel, ori de cate ori cineva suna, poti sa il auzi si sa il vezi. In felul acesta poti sa iti dai seama daca este o persoana periculoasa sau nu si ii poti descoperi intentiile cu o mult mai mare usurinta.
  • Ai un istoric asupra tuturor persoanelor care au intrat si au iesit din cladire. In cazul in care se intampla vreo infractiune in cladirea supravegheata, videointerfonul ofera un istoric al tuturor persoanelor care au intrat si care au iesit, in asa fel incat iti vei putea da seama destul de repede cine a fost cel vinovat.
  • Copiii se bucura de o siguranta mult mai mare. Daca ai copii si obisnuiesti sa ii lasi singuri, atunci stii ca acestia sunt destul de vulnerabili la persoanele straine. De regula, copiii au incredere in toata lumea si daca cineva le spune ca reprezinta o anumita persoana, tind sa creada totul pe cuvant. Daca si vad acea persoana, sansele sa deschida usa unei persoane necunoscute scad foarte mult.
  • Poti sa vezi ceea ce se intampla in fata usii chiar si atunci cand nu esti acasa. Videointerfoanele moderne permit foarte multe lucruri, inclusiv controlul de la distanta. Asadar, daca cineva suna la videointerfon si nu esti acasa, poti sa descoperi cu usurinta direct pe un telefon mobil sau pe un computer.

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram