Banda polipropilena banda pp

11 martie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Banda pp – avantaje

Tinand cont ca aceasta banda pp este foarte ingusta si destul de subtire are o rezistenta deosebita , iar cu ajutorul acetei benzi pp se pot asigura cele mai grele incarcaturi in conditii de maxima siguranta – banda pp este folosita la un nivel industrial pentru paletizarea marfurilor si asigurarea acestora pe camioane sau vagoane.

Ce mi s-a parut interesant legat de acest proces de paletizare al marfurilor a fost modul cum folosesti banda pp pentru asigurarea in conditii optime a marfii. Banda pp , dupa ce a fost infasurata in jurul obiectului ce urmeaza a fi asigurat , nu se leaga printr-un proces fizic- cum ar fi faptul ca inozi sau o prinzi cu sarma la capete. Nu , pentru a lega banda pp ai nevoie de un aparat special care strange aceasta banda si o lipeste la caldura – asigurandu-i o rezistenta cat mai mare astfel .

Utilizarille benzii pp

Un mod de lucru care m-a uimit la procesul de asigurare a marufurilor cu aceasta banda pp a fost folosirea unor coltare de carton atunci cand marfa ce urma a fi asigurata era sub forma de cutii de carton . Pentru a impiedica deformarea acestora ca atunci cand aplici un singur punct de presiune asupra unui obiect – se folosesc aceste coltare de carton concomitent cu banda pp epntru o buna distributie a fortei pe toata latura cutiei .

Norme de siguranta ce trebuiesc luate in calcul cand folosesti banda pp

Normele de siguranta ale utilizarii benzii pp nu ar fi atat de mari , singur pericol pe care ai putea sa il intampini cand lucrezi cu aceasta banda pp ar fi faptul ca la tensiuni extreme aceasta poate ceda si ranindu-te prin lovire. Deci cu putina atentie si un echipament adecvat de lucru nu ar trebui sa iti faci probleme legate de siguranta utilizarii acestei benzi.

Oferta www.Ectc privind banda pp :

Distribuitorul Cora Trade Center iti ofera cea mai buna banda pp din punct de vedere calitativ si din punc de vedere financiar. Aceasta vine cu dimensiuni de 12-16 mm latime si 0,55 – 0,8 grosime, fiecare avanad pana la 2000 de metri liniari per rola . Tinand cont ca distribuitorul Cora Trade Center si-a facut un renume in comercializarea acestui tip de banda pp , eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa faci primul pas in asigurarea marfurilor tale cu ajutorul materialelor de cea mai buna calitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram