Hitch amp;Mosher obține exclusivitatea pentru gestionarea proiectului imobiliar Uranus Plaza din Timișoara

11 martie 2015
Autor:
TROMPETTE

Uranus Plaza este unul dintre cele mai interesante proiecte rezidențiale în curs de finalizare, prezente pe piața imobiliară din Timișoara. Avantajele competitive ale proiectului îl diferențiază de alternativele disponibile la ora actuală pe piața ofertelor de spații rezidențiale și comerciale noi din Timișoara. Proiectul îmbină, în cele două clădiri pe care le include, confortul unor alternative locative moderne și utile, dar și aspectele practice necesare pentru spațiile comerciale, concepute și construite după tendințele actuale în amenajarea acestui tip de spații.

Hitch&Mosher gestionează în exclusivitate Ansamblul rezidențial și comercial Uranus Plaza, aducând astfel în fața cumpărătorului potențial timișorean, și nu numai, o alternativă locativă premium, la prețuri competitive. „Proiectul ne-a atras atenția datorită caracterului inovativ din perspectiva arhitecturii zonei. Uranus Plaza vine cu „un suflu nou” în partea de sud a Timișoarei. Zona este una preponderent rezidențială și propune toate facilitățile pentru ca viitorii locatari ai Uranus Plaza să beneficieze de un nivel ridicat de calitate a vieții. Accesul la mijloacele de transport în comun, la servicii medicale și la instituții de învățământ face din această zonă o variantă de luat în considerare pentru cei care plănuiesc să achiziționeze o locuință în cursul acestui an.” motivează decizia strategică a agenției – Marius Şchiopotă, Managing Partner Hitch & Mosher.

Ansamblul rezidențial Uranus Plaza este format din două clădiri de șapte, respectiv douăsprezece etaje, dispuse pe un lot de teren cu o suprafață de 7.400 de metri pătrați. Destinația ansamblului este una mixtă, rezidențială și comercială, pentru această din urmă componentă fiind alocați 3.800 de metri pătrați. Viitorii locatari ai Uranus Plaza vor putea opta pentru una dintre variantele de apartamente disponibile, respectiv cu una, două sau trei camere. Ansamblul rezidențial se adresează mai multor categorii de cumpărători potențiali; astfel, în comunitatea Uranus Plaza își vor găsi alternativa rezidențială potrivită atât tinerii, care sunt la achiziția primei locuințe, cât și familiile care doresc un „upgrade” locativ pentru a sincroniza nevoile cu spațiul de locuit.

Apartamentele propun și o serie de avantaje opționale, care au ca scop îmbunătățirea standardelor de viață ale locatarilor. Astfel, ansamblul rezidențial pune la dispoziția clienților potențiali 217 locuri de parcare subterane și supraterane. De asemenea, viitorii membri ai comunității Uranus Plaza vor putea opta pentru una dintre cele 82 de boxe disponibile.

Echipa Hitch&Mosher oferă asistență completă în toate etapele tranzacției, de la prima vizionare a apartamentului până la încheierea actelor finale de achiziție. Procesul de asistență a achiziției presupune și consultanță în vederea obținerii finanțării. Parteneriatele încheiate cu unele dintre cele mai puternice bănci de pe piață diminuează timpii de analiză și prelucrare a dosarelor, ceea ce va determina o finalizare mai rapidă a tranzacției. Agenția ia presiunea etapelor birocratice de pe umerii cumpărătorului, acesta putând să se concentreze pe finisajele apartamentului, pe decorațiuni și pe mobilier.

Despre Hitch & Mosher
Hitch & Mosher este o companie cu capital integral românesc, cu expertiză majoră în domeniul imobiliar, începând cu anul 2006. Este unul dintre principalii jucători de pe piața din zona de vest a țării, fiind implicată în majoritatea sectoarelor specializate pe care le presupune domeniul imobiliar, de la intermedieri de vânzări și de închirieri pentru persoane fizice până la identificarea și intermedierea de investiții în sectorul agricol.

 

 

---------------------------------

Persoane de contact Hitch & Mosher:
ADORIA DOBRESCU
Tel: 0741240401

ADRIAN CHELARU
Tel: 0758013885

VIOREL COTIGA
Tel: 0741240404

ADELINA TOADER
Tel: 0758013884
[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram