Sejur Litoral Romania Cazare Mamaia 2015 – Sejur24

26 februarie 2015

Litoralul romanesc devine cu atat mai popular cu cat hotelurile de lux ale celor mai populare statiuni au devenit din ce in ce mai accesibile o data cu trecerea timpului. Sejur 24 este o agentie de turism de succes care a fost infiintata in anul 2010 si care isi concentreaza atentia pe colaborari cu hoteluri si furnizori de servicii turistice de cea mai buna calitate in scopul dezvoltarii ofertelor de cazare hoteluri Mamaia si nu numai. Anul 2015 este un an in care numeroase sejur litoral Romania vor fi oferite iubitorilor de mare, in special celor care doresc sa se relaxeze intr-un mediu ambiental foarte placut, cat mai confortabil si care doresc sa profite de existenta piscinelor private, a plajelor private, a serviciilor hoteliere de lux, etc. Asadar, echipa Sejur 24 pune la dispozitia clientilor care nu doresc sa paraseasca teritoriul Romaniei, sejur litoral 2015 foarte avantajoase. Turistii pot alege sa petreaca sejuri relaxante in hoteluri de 2, 3, 4 sau 5 stele cu mic dejun, cu demipensiune, pensiune completa sau fara masa. Pachetele de vacanta achizitionate pana la 31 martie 2015 beneficieaza de reduceri. Asadar, o camera dubla la un hotel de 4 stele din Mamaia cu pensiune completa pe o durata de 5 pana la 7 zile va costa de la 500 RON de persoana in sus. Hotelurile de 3 si 4 stele vor fi cele mai populare in vara anului 2015, motiv pentru care echipa agentiei a pregatit oferte avantajoase pentru categoriile de public care doresc sa beneficieze de sejur litoral 2015.
Turistii isi pot face rezervarile din timp, cu cel putin 3 luni inaintea sejurului, insa pot achizitiona pachetele si in ultimul moment, riscand sa achite sume mai mari pentru aceleasi oferte de cazare hoteluri Mamaia. Aceasta agentie de turism isi poate asista clientii prin telefon sau online, prin intermediul paginii web disponibile pe toata durata anului. Aici, turistii care sunt interesati de sejur litoral 2015 pot vizualiza toate conditiile pe care pachetele de vacanta le impun si avantajele de care vor beneficia la achizitia acestora. Rezervarile facute prin intermediul Sejur 24 vor fi efectuate in urma convorbirii cu agentul responsabil, iar voucherele de vacanta vor fi transmise in format electronic prin email, astfel incat clientul nu este nevoit sa se deplaseze la sediul firmei. Recomandarile expertilor in turism sunt indreptate inspre litoralul romanesc datorita imbunatatirii conditiilor oferite turistilor in special in sezonul de varf, dar si datorita preturilor mult mai scazute decat in anii precedenti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram