Service auto Bucuresti Servicii de top pentru toti bucurestenii

26 februarie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Cauti un service auto Bucuresti de incredere, pe mainile caruia sa-ti lasi masina pentru reparatii, un service auto care sa fie si ieftin, si bun? Ai nevoie de verificare ITP facuta intr-un mod profesionist? Autoalmira Service Auto te asteapta cu numeroase servicii personalizate, toate oferite la preturi competitive. Grabeste-te si fa-ti o programare online, pe autoalmira .ro, iar de restul se ocupa echipa de profesionisti!

Service auto Bucuresti cu Auto Almira

Nu este usor sa gasesti un partener de incredere atunci cand vine vorba despre masina ta, insa daca esti din Bucuresti, service auto Bucuresti Auto Almira este exact echipa pe care te poti baza. Pe langa faptul ca aceasta iti propune servicii de top – si variate, si la preturi bune – acest service auto din Bucuresti lucreaza numai cu profesionisti, avand o experienta de foarte multi ani in domeniu.

In plus, service Auto Almira din Bucuresti este dotata cu echipamente si utilaje moderne, de ultima generatie, astfel incat reparatiile, verificarile sau inlocuirile de piese sa se faca in cele mai bune conditii. De piese se ocupa Auto Almira, le cumpara ieftin pentru tine, deci mai simplu si mai comod de atat nici ca se poate!

Service auto Bucuresti. 7 servicii de top

Printre cele mai des intalnite servicii ale acestui service auto Bucuresti se numara:

  1. Service auto pe partea de mecanica. Defectiunile auto mecanice sunt cele mai frecvente si cine nu s-a confruntat macar o data de cand este sofer cu problema uleiului sau a filtrelor ce trebuiau schimbate, cine nu a intampinat defectiuni la sistemul de franare, la sistemul de directie si cel de suspensie, la sistemul de transmisie motor si racire, la sistemul de intretinere si ungere, la sistemul de injectie, cel de aprindere sau de evacuare? Indiferent de problemele pe care le intampini cu masina ta, Auto Almitra este un service auto Bucuresti pe care te poti baza pentru reparatii de calitate superioara la un pret bun.
  2. Service auto pe partea electrica. De la diverse verificari importante pana la remedieri, reparatii si inlocuire piese defecte, dar si diagnoza – sisteme de injectie, sistem electric-electronic, sistem ABS – EBS – ESP, sistem de climatizare si management al motorului sau reparatii injectoare - service auto Bucuresti Auto Almira face fata oricarei situatii.
  3. Statii ITP. Service auto Bucuresti Auto Almira este acreditata R.A.R. si-ti asigura si serviciul de verificare ITP, verificare obligatorie a masinilor din Romania. Inspectia tehnica periodica efectuata de Auto Almira are un pret bun, incepand cu 70 de RON.
  4. Geometrie 3D. Reglajul geometriei rotilor este un serviciu extrem de important si trebuie efectuat de catre o echipa de specialisti. Aceasta echipa este service auto Bucuresti Auto Almira!
  5. Servicii de vulcanizare complete. De la montari si demontari roti si pana la echilibrari dinamice, indreptari jante si servicii de spalat roti, service auto Bucuresti Auto Almira ti le ofera pe toate.
  6. Piese auto si accesorii. Piese auto originale sau piese auto aftermarket, la service Auto Almira poti alege dintr-un portofoliu bogat, in functie de marca masinii si necesitatile tale.
  7. Hotel de anvelope. Nu ai unde sa depozitezi anvelopele pe care le schimbi vara sau iarna? Service Auto Almira iti poate depozita aceste echipamente frumos protejate in pungi si etichetate, fara ca tu sa te stresezi din cauza lipsei de spatiu.

Dupa cum observi, service Auto Almira este un service de top in Bucuresti si-ti ofera servicii complete la preturi accesibile!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram