Cursuri agricultor realizate de International Know How Center

24 februarie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Considerati ca un curs de recalificare v-ar putea ajuta sa va construiti un viitor? Va ganditi sa urmati un curs care sa va ajute ulterior sa va infiintati o mica afacere de pe urma careia sa asigurati venitul intregii familii? Nu doriti sa plecati din tara pentru a munci si doriti neaparat din diverse motive sa ramaneti sa lucrati aici? Ce parere aveti despre urmarea unor cursuri de agricultor?

Unde puteti urma cursuri de agricultor?

Daca locuiti in judetul Bihor dar nu numai, puteti sa urmati cursuri de agricultor in orasul Salonta, prin intermediul firmei International Know-How Center. Acest centru, acreditat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului organizeaza la anumite intervale de timp, diverse cursuri de calificare si perfectionare pentru numeroase domenii profesionale. Avand o experienta de 9 ani, aceasta firma ofera certificate care sunt recunoscute atat in tara cat si in strainatate, ceea ca va confera un mare avantaj, in cazul in care, la un moment dat primiti o oferta de a lucra, chiar si pentru o perioada scurta de timp in afara granitelor tarii.

In ce domenii sunt organizate cursuri, exceptand cursuri de agricultori?

Un aspect important pe care orice viitor cursant este bine sa il stie, este acela ca centrul Know-How Center din Salonta ofere certificate de calificare si absolvire la finalul cursurilor pe baza carora, puteti fi angajat ca muncitor calificat sau puteti sa va inregistrati ca Persoana Fizica Autorizata sau ca Intreprinderi Individuale. Pentru cei care doresc sa urmeze cursuri in viitorul apropiat aceasta firma ofera 14 cursuri de calificare si 11 de perfectionare, intre care se numara si cursuri de agricultori.

Cursuri de perfectionare:

Acestea au o durata diferita, in functie de domeniul pentru care optati, putand dura 48 de ore, 6 sau 8 saptamani, 2 luni etc. Acestea sunt: manager firma, lucrator comercial, formator, tehnician in industria textila, operator calculator, tehnician constructor, contabilitatea firmei pe calculator, inspector Sanatate si Securitate in Munca, agricultor in culturi vegetale si crescator de animale, asistent personal al persoanei cu handicap grav.

Cursuri de calificare:

Sunt cursuri care dureaza mai mult ca cele de perfectionare. Cel mai scurt curs dureaza doua luni, fiind cel de ingrijitoare batrani la domiciliu, iar printre cele mai lungi, se numara cel de pedagog social, care se desfasoara pe durata a jumatate de ani, tinichigiu- vopsitor auto, bucatar, ospatar, tamplar universal etc care tin 5 luni.

Care sunt principalele competente pe care le puteti dobandi in urma absolvirii cursului de agricultori?

Aceste cursuri de agricultori se desfasoara pe o durata de 210 ore si au ca principala conditie absolvirea a minim 10 clase.

In urma parcurgerii tematicii acestui curs, veti avea urmatoarele competente, specifice ocupatiei:

- infiintarea de culturi furajere si de camp

- identificarea corecta a conditiilor specifice de amplasare a diferitelor culturi furajere si de camp

- pregatirea spatiilor de cazare specifice pe categorii de animale si pe specii

- ingrijirea animalelor gestante

- pregatirea terenurilor pentru infiintare de culturi etc

Este important de stiut faptul ca, obtinand certificatul la parcurgerea cursului, puteti depune cereri de finantare nerambursabila de pana la 40 de mii de euro.

Cursuri de agricultori de la International Know-How Center

Pentru un viitor mai sigur, optati pentru cursuri de agricultori. Aveti sansa de a obtine venituri sigure si de a va infiinta o afacere profitabila urmand cursuri de agricultori. Nu ezitati sa contactati pentru mai multe detalii firma International Know-How Center.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram