Cu „Disney Water” hidratarea copiilor se transforma in joaca

23 februarie 2015

Hidratarea copiilor este o problema pentru multi parinti, acestia reusind cu greu sa-i convinga pe cei mici sa bea apa in detrimentul altor variante deloc sanatoase, precum sucurile carbogazoase. De acum insa, hidratarea devine o joaca. Sticla de apa „Disney Water” se va transforma in cel mai bun prieten al copiilor, iar cele sapte animalute zambarete ii vor convinge pe micii admiratori sa bea apa cristalina, imbuteliata in Creta.

Proprietatile unice ale apei o fac sa fie ideala pentru intreaga familie, fiind o apa naturala cu duritate scazuta. Specialistii recomanda consumul apei cu pH mai mare de 7,45 pentru a ajuta organismul sa proceseze produsele pe care le consumam. Apa din sticlele „Disney Water” are pH-ul 7,9 si un nivel foarte scazut de sodiu. Una dintre cele mai importante caracteristici ale apei din muntii Cretei este absenta nitratilor si a mineralelor grele, fapt ce garanteaza puritatea si nivelul ridicat de calitate al apei.

Stim ca parintii ofera tot ce e mai bun copiilor, apa „Disney Water” fiind secretul care va sta la baza unei hidratari optime. Desenele Disney sunt cele mai indragite in randul copiilor. Mikey Mouse, Minnie, Donald Duck si Daisy, alaturi de alte animalute interesante precum hipopotami, elefanti sau maimutele, cu totii vor stimula imaginatia copiilor si vor face sa le creasca interesul fata de apa.

NERA KRITIS S.A. este o companie greceasa privata de imbuteliat apa, fondata in anul 2003. Aceasta foloseste unul dintre cele mai pure izvoare de apa din Muntii Albi, cel mai mare grup muntos al Insulei Creta. Liniile de productie sunt atent monitorizate astfel incat apa pura de izvor sa ajunga la consumatori fara a fi alterata de interventia umana, calitatea apei fiind permanent controlata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram