CONFERINŢA INTERREGIONALĂ INTERMEDIARĂ A PROIECTULUI “COMBATE ŞOMAJUL”

18 februarie 2015

Colegiul Tehnic I. D. Lăzărescu Cugir, beneficiar al proiectului “COMBATE ŞOMAJUL”, în parteneriat cu S.C. Consulting Center S.R.L din Deva și Asociația Pro Factum Alba Iulia anunță:
CONFERINŢA INTERREGIONALĂ INTERMEDIARĂ A PROIECTULUI
în data de 20 februarie 2015, orele 11:00, în sala de conferințe a Hotelului Parc din Alba Iulia, str. Primăverii, nr. 4.
Evenimentul va reuni reprezentanți ai instituțiilor publice locale și regionale, ai mediului de afaceri, ai ONG-urilor, experți și reprezentanți ai beneficiarului și partenerilor din proiect, mass media. Cu acest prilej se vor disemina rezultatele intermediare ale proiectului obținute în 11 luni de implementare.
Proiectul are ca obiectiv general îmbunătățirea capacității de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, a persoanelor inactive și a șomerilor, în special de lungă durată, pentru un grup țintă cu domiciliul în mediul urban și rural din regiunile Centru, județul Alba și regiunea Vest, județul Hunedoara.
Beneficiarilor activităților proiectului, în total 600 de persoane, le este destinat un set de servicii integrate care vizează: informarea, consilierea și orientarea privind cariera, dezvoltarea și furnizarea programelor de formare profesională, medierea în vederea creșterii ratei de ocupare, asistența și consilierea pentru demararea unei afaceri. Acestea au drept scop combaterea șomajului și creșterea ratei de ocupare pe piața muncii.
Proiectul „COMBATE ŞOMAJUL“ este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investește în oameni!”, Axa prioritară: 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, „Domeniul major de intervenție: 5.1. Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare“.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram