Grupul MOL este sponsorul principal al lui Norbert Michelisz in 2015

13 februarie 2015

Grupul MOL continua parteneriatul de succes cu Zengő Motorsport si cu pilotul Norbert Michelisz. “Suntem incantati sa-l sustinem pe Norbert in WTCC si ne dorim sa-l ambitionam pana la punctul in care-si va atinge visul, acela de a deveni campion mondial, pentru ca este unul dintre cei mai buni piloti de curse. Acesta este intr-adevar un parteneriat ideal, pentru ca asemenea noua, si Norbert Michelisz isi provoaca competitia prin curaj, disciplina si ambitie” a declarat Dominic Köfner, Vice Presedinte si Directorul Departamentului de Comunicare din cadrul Grupului MOL. Grupul are o stransa legatura cu sportul cu motor: Panta Distribuzione S.p.A. companie care face parte din Grupul MOL este furnizorul oficial de combustibil al WTCC.
Motivatia de a creste il ambitioneaza atat pe Michelisz, cat si Grupul MOL
Norbert Michelisz si Grupul MOL impartasesc ambitia de a concura la nivel international. Michelisz a avut un debut neobisnuit in sportul cu motor, dupa ce s-a antrenat pe simulatoare de joc. “M-am ambitionat permanent pentru a-mi atinge visul dintotdeauna: Acela de a fi cel mai bun. Grupul MOL imi ofera tot suportul sau pentru ca au identificat in mine ambitia si entuziasmul, valori cheie ale organizatiei” a spus Norbert Michelisz, pilot WTCC. Michelisz aterminat pe locul patru in 2014 sezonul de WTCC dupa ce a avut sapte rezultate de podium in 2013. 2015 este al patrulea an consecutiv in care pilotul concureaza cu sutinerea Grupului MOL in WTCC.

Angajamentul Grupului MOL – sustinerea talentelor si a sportivilor de performanta
Colaborarea cu Norbert Michelisz este in concordanta cu strategia companiei. Subliniaza idea si pasiunea Grupului MOL de a sustine talente si sportivi de performanta pentru a-si atinge visul. “Ca si organizatie ne dorim sa intram pe piete noi si sa crestem repede la nivel international. Astfel, ajutandu-ne de programele de recrutare pe care le desfasuram suntem mereu in cautare de tinere talente si sportivi de performanta din domeniul nostru” a declarant Dominic Köfner.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram