Se cauta persoane dornice sa activeze ca voluntari în domeniul social pe raza sectorului 6

10 februarie 2015

În cadrul proiectului ”Școala de voluntari”, inițiat în urmă cu doi ani, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 organizează o selecție de persoane interesate să activeze în calitate de voluntari în domeniul social.

Doritorii vor participa la sesiuni de formare în lunile martie și aprilie 2015, temele abordate fiind: ,,Vreau să fiu voluntar!", ,,Alimentație și stil de viață sănătos", ,,Harta serviciilor sociale pe înțelesul voluntarilor", ,,Comunic, deci exist!", ,,Inteligența emoțiilor", ,,Surdul, persoana de lângă noi", ,,Dizabilitatea, felul normal de a fi", ,,Hai să ne jucăm!", ,,Comunicare prin metoda E.S.P.E.R.E", ,,Introducere în arta culinară", ,,Învățăm să economisim.", ,,Introducere în relații publice și comunicare la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6", Atelier de lucru ,,Masculin și feminin", ,,Introducere în limbaj mimico-gestual".

Cu o structură inedită, proiectul îmbină cursuri de formare în domeniul voluntariatului cu ateliere de dezvoltare personală, oferind, în același timp, oportunitatea de a activa ca voluntar în cadrul DGASPC sector 6 sau alături de partenerii noștri.

Înscrierile au loc până în data de 20 februarie 2015, procedura constând din completarea unui formular online, care poate fi descărcat la adresa de pe siteul institutiei. Formularul completat va fi transmis la adresa de email [email protected].

La inițiativa Primăriei Sectorului 6, voluntariatul în domeniul social a luat amploare, un număr de 40 de persoane, cu precădere tineri și adolescenți, susținând în mod benevol o serie de programe precum: tabere de dezvoltare personală și cursuri de engleză sau matematică pentru copiii defavorizați, animație în școli și grădinițe, programe de reabilitare a copiilor cu autism etc.

Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 021 317 63 11, Compartimentul de Voluntariat și Formare Profesională, de luni până joi, în intervalul orar 09-15:00 și vineri între orele 09-13:30, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram