Cadoul perfect pentru EA in luna iubirii

3 februarie 2015

Invăluie sărbătoarea iubirii în esențele exotice Life-flo®, extrase din cele mai îndepărtate zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarcticii, până la tărâmurile exotice din Noua Zeelandă, reunite într-o gamă de fito-dermatocosmetice naturale, “haute-couture”.

Spune-i jumătății tale “Ești cea mai frumoasă”și beneficiezi de 20% reducere la pachetele cadou speciale pentru Sfântul Valentin și Dragobete.

Secom® a pregătit 10 pachete cadou ce conțin creme pentru hidratare și protecție antiaging, unturi de corp intens hrănitoare, uleiuri pentru corp, păr, scalp, ten și unghii, balsam de buze reparator sau pudre de argilă pentru purificarea și detoxifierea tenului. Produsele din gama Life-flo® sunt naturale, conțin ingrediente inovatoare, acoperă nevoile tuturor tipurilor de ten și nu conțin parabeni, coloranți sau parfumuri artificiale.Livrarea pachetelor este gratuita pentru comenzile telefonice sau online folosind formularul de comanda disponibil in pagina de pachete cadou.

În plus, vino în magazinele Secom® pe 13, 14 sau 23, 24 februarie, cu o poză în care ești alături de persoana iubită și ai o SuperReducere, de SuperÎndrăgostit: 25% pentru orice produs din gama de fito-dermatocosmetice Life-flo® achiziționat.

Toate produsele se ambaleaza în cutii de cadou elegante și vin însoțite de o felicitare specială în care poți scrie cele mai frumoase amintiri despre momentele unice petrecute împreună. În magazinele Secom®, prezente în bucurești, Ploiești și Iași, poți testa produsele, iar consultanții în fito-dermatocosmetică te vor ajuta să alegi cadoul perfect.

Secom® este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern și promotor al frumuseții prin produse fito-dermatocosmetice de înaltă calitate. Portofoliul companiei include gama de fito-dermatocosmetice Life-flo®, produse naturale pentru îngrijire și înfrumusețare, precum și o gamă de peste 200 de suplimente alimentare naturale care acoperă toate tipurile de afecțiuni.

Oferta este valabilă în perioada 1-28 februarie 2015.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram