Ce inseamna siguranta in stomatologie?

3 februarie 2015
Autor:
Touch Media

La fel ca si in alte domenii, siguranta actului medical este foarte important, de aceea pentru prevenire raspandirii virusurilor si bacteriilor trebuiesc respectate in mod special cateva reguli de igiena si asigurarea unei sterilizari corecte. Un cabinet stomatologic trebuie sa straluceasca de curatenie si sa ofere incredere inca de la intrare, iar pentru acest lucru sunt folosite solutii de dezinfectare, care sunt la fel de importante ca sterilizarea propriu zisa a instrumentarului stomatologic, fara de care un cabinet nu poate functiona, asta doar daca nu risca infectarea pacientilor cat si a propriei persoane cu diferite boli.

Cum recunoasteti obiectele sterilizate? Sterilizarea instrumentarului stomatologic trebuie realizata foarte bine, iar pentru acest lucru este nevoie de rolele de sterilizare de la Halmadent cu ajutorul careia obiectele se sigileaza si se introduc in autoclav. Ce este cu adevarat interesant este ca aceste pungi sigileaza fiecare produs in parte, iar dupa deschidere si folosire se arunca si se efectueaza din nou sterilizarea. Instrumentarul se poare refolosi cu indicatia sa se introduca dupa fiecare pacient in atoclav. Obiectele sterilizate se pot recunoaste dupa culoarea pungilor de sterilizare deoarece in momentul in care acestea sunt introduse in autoclav au o culoare, iar cand procesul se finalizeaza culoarea se schimba.

Aparatul de sigilat de la Halmadent este automat, de mare capacitate si este indispensabil din acest proces de sterilizare deoarece este acela care sigileaza pungile inainte de a le introduce in autoclav si asigura o ambalare exacta a instrumetului care urmeaza sa fie sterilizat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram