“O picatura de sanatate din natura“ şi o raza de lumina pe chipul celor de vârsta a treia

13 ianuarie 2015

De aceste produse au beneficiat 15 persoane de vârsta a treia, cu diverse probleme de sănătate, inerente senectuţii. Donația a constat în suplimente nutritive din portofoliul Sprint Pharma, distribuite şi administrate la recomandarea medicului şi cu ajutorul personalului autorizat din cadrul Asociaţiei. Produsele sunt fabricate în România şi SUA și acoperă un spectru destul de larg de probleme de sănătate, plecând de la probleme digestive, de circulație sangvină, ale sistemului osos, dar și deficiențe de imunitate sau lipsa vitalității: Vita Boost, Vita Bones, Acid Control, Carminex şi altele. Produsele au fost oferite în funcţie de problemele de sănătate ale fiecărui beneficiar în parte.
Domnul Vlad Ilie, Manager de Vânzari în cadrul Sprint Pharma, declara: “<> este motto-ul campaniei de Responsabilitate Socială demarată anul trecut de Sprint Pharma. În pofida dificultăţilor de ordin economic pe care le înfruntăm, dorim din toată inima să continuăm această Campanie. Şi cum <>, am dorit să începem anul cu o astfel de activitate. Vreau, pe această cale, să mulțumesc Conducerii Asociaţiei Herbasan pentru suportul acordat la distribuirea și administrarea produselor, precum şi pentru crearea oportunităţii de a aduce o mică bucurie şi <> unor persoane care chiar au nevoie de aceasta”.
Doamna Aura Marinescu, Preşedintele Asociaţiei Herbasan: “Mulțumesc echipei Sprint Pharma pentru minunata surpriză de început de an. Suntem deja la a doua activitate de acest tip alături de SPRINTeni, şi evident – spre bucuria membrilor Asociaţiei noastre, ne dorim cât mai multe în viitor. Pentru un ONG, în ziua de astăzi, este foarte greu să atragă donaţii şi sponsorizări, de aceea gestul celor de la Sprint Pharma, pe lângă “<>, ne aduce şi o rază de lumină şi speranţă pe chip ”.
SPRINT PHARMA are în portofoliu un număr de 16 produse, fabricate atât in România cât și în SUA. Produsele Sprint Pharma se găsesc în peste 2000 de farmacii și magazine naturiste din toată țara.
Asociaţia Herbasan are ca obiectiv statutar ocrotirea persoanelor de vârsta a treia.

Pentru mai multe informaţii:

SPRINT PHARMA
Vlad ILIE
Sales & CSR Manager
0727.333.014
[email protected]

ASOCIATIA HERBASAN
Aura MARINESCU Preşedinte 0723.983.452

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram