De ajutor in antrenamentele tale

7 ianuarie 2015

Dupa perioada sarbatorilor, toti incercam sa scapam de kilogramele acumulate, iar antrenamentele sunt cea mai eficienta metoda!
Adidasii Nike Air Max barbati sunt partenerii perfecti pentru sala!

Usori precum aerul, adidasii Nike din gama Air Max pentru barbati au aparut acum aproape 30 de ani, si de atunci se numara printre cele mai iubite tipuri de adidasi. Modelele Air Max barbati s-au tot schimbat, tehnologia a evoluat, incaltarile devenind din ce in ce mai usoare. Adidasii Air Max se deosebesc de restul incaltarilor sportive prin perna de aer dintre talpa si sol ce ii face atat de usor de purtat.
De-a lungul anilor colectiile au tot venit cu inovatii, plecand de la Airmax 1 in 1987 si ajungand la Flyknight Air Max in 2014.

Pasionatii de alergat trebuie sa aiba neaparat o astfel de pereche de adidasi usori, flexibili si confortabili, conceputi special pentru a da celui care-i poarta rapiditate. Forma anatomica si materiale de calitate ii fac placut de purtat intreaga zi pentru orice tip de activitate, fie ea sportiva sau relaxanta.
Colectia Nike Air Max pentru barbati, prezentata de Shoes Avenue 88, vine cu 48 de modele pentru pasionatii de sport sau pentru cei ce vor sa se diferentieze si sa iasa in evidenta in jungla urbana.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram