Hotpoint lanseaza gama compacta Luce 45 cm

9 decembrie 2014

Cuptorul cu microunde combi și cel cu abur au fost create pentru a fi în pas cu ultimele trenduri, dar și cu metodele tradiționale de gătire. Mașina de cafea și răcitorul de vin au fost concepute pentru a satisface rigurozitățile celor mai pretențioși consumatori de cafea și vin. Toate aceste elemente reprezintă filosofia integrabilă a gamei Luce și se pot potrivi în orice ambianță ca adevărate accesorii practice și estetice.

Cuptorul cu microunde multifuncțional

Cuptorul cu microunde Hotpoint combină avantajele a două stiluri diferite de gătit: microwave și tradițional. Rezultatele obținute sunt excelente și este economisit și timp. Funcțiile microunde, ventilație și grill permit execuția unui proces culinar rapid și versatil. Deși redus ca dimensiuni, cuptorul cu microunde Luce 45 cm are o capacitate de 40 de litri și oferă mai multe opțiuni de preparare a alimentelor. Timpii de gătire și metodele sunt selectate cu ajutorul interfaței electronice. Cuptorul cu microunde Luce dispune, de asemenea, de programe de decongelare, programe automate de gătire și funcția quicks-start care ușurează interacțiunea consumatorului cu produsul. Gama Luce include, de asemenea, modele compacte de 38 cm.

Cuptorul cu abur

Cuptorul cu abur de la Hotpoint este ideal pentru oricine dorește să savureze aromele naturale oferite de metoda gătirii cu abur, ce conferă un rezultat sănătos și nu alterează structura nutritivă a alimentelor, păstrând vitaminele și mineralele din mâncare.

Preparatele pregătite cu ajutorul cuptorului cu abur Hotpoint prezintă o îmbogățire a caracteristicilor organoleptice. Prin ajustarea umidității și a temperaturii carnea, peștele și legumele pot fi pregătite crocant fără a fi uscate, astfel, dressing-ul nu mai este necesar.

Luce Coffee Machine

Mașina de cafea Hotpoint Luce oferă espresso-ul ideal mulțumită râșniței de cafea și tehnologiei înglobate în acest produs. Cu ajutorul display-ului intuitiv LCD, nivelul de măcinare sau nivelul de presiune pot fi ajustate pentru a obține 5 tipuri de cafea diferite. Mașina de cafea poate încălzi rapid laptele pentru un cappuccino cremos, dar și apa pentru o infuzie de ceai. Curățarea se face automat, iar mașina poate procesa cafea boabe, dar și cafea măcinată.

Luce Wine Cellar

‘’Pivnița’’ de vin Hotpoint Luce 45cm este un accesoriu indispensabil pentru adevărații cunoscători, iar designul acesteia permite parametrii optimi de stocare și maturare a vinului. Termostatul electronic poate fi ajustat și poate menține temperatura uniformă de la 4° la 18° C. Ușa de sticlă anti-UV protejează vinul de lumină, iar lipsa vibrațiilor asigură stabilitate. Sistemul anti-condens și compartimentul etanș garantează un nivel optim al umidității, iar ventilația este optimizată pentru orice tip de vin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brandul Hotpoint combină trecutul și viitorul pentru a da viață unei noi generații de produse electrocasnice ergonomice, intuitive, sigure, cu un stil clasic, rafinat, care să ușureze sarcinile casnice.
Proiecte inovatoare au marcat istoria Hotpoint, printre care Unibloc-combinarea în premieră a elementelor de bază din bucătărie într-o singură structură compactă sau OSA, premiată cu “Compasso d’Oro” de către ADI, care oferea o consolă de lucru într-o singură formă. Alte linii au anticipat nevoile consumatorilor, un exemplu fiind Newstyle, care combină tehnologie, estetică și economie de energie, pentru a da viață conceptului unei bucătării contemporane.
Într-un singur cuvânt - înaltă performanță combinată cu un design rafinat. Viziunea ambițioasă s-a transpus în realitate prin colaborarea- inițiată din 1968 și care continuă - cu arhitectul japonez Makio Hasuike, ce interpretează cel mai bine starea Hotpoint și care este autorul, printre altele, a unor produse precum Quadrio- frigiderul cu 4 uși și un design unic, Aqualtis- mașina de spălat care oferă programe customizate pentru orice tip de țesătură- rezultatul multor ani de studii în domeniul mașinilor de spălat, combinat cu toată creativitatea lui Hasuike.
Hotpoint reprezintă un sinonim pentru excelență în design, caracteristici diverse, confort, dar și inteligență: în timp, compania a explorat lumea digitală și a domoticii, urmărind cele mai avansate tehnologii, dezvoltând produse inovatoare ca Leon@rdo, primul monitor de bucătărie interactiv, cu elemente multimedia, sau linia Ariston Digital și multe altele.
Lansarea tot mai multor soluții avansate a permis obținerea unor rezultate importante și în zona sustenabilității eco. Grija specială manifestată de Hotpoint pentru economisirea resurselor și protecția mediului a dus la lansarea unor electrocasnice care asigură standarde ridicate de eficiență și consumuri reduse, marcate prin simbolul Ecotech: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, mașini cu uscător, frigidere și cuptoare care asigură economii la consumul de energie, fără compromisuri în ceea ce privește performanța. Mai mult, compania este angajată în monitorizarea continuă a impactului asupra mediului de-a lungul procesului de fabricație, reducând consumul de energie electrică, gaze naturale și apă, dar și emisiile de CO2.
Hotpoint este o marcă înregistrată a Indesit Company.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram