Cum a reușit o clinica stomatologica din București sa aiba o creștere de 100 a cifrei de afaceri

27 noiembrie 2014

Clinica Dr. Melnic, specializată în tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondonție, ortodonție, estetică dentară) estimează că la finele anului 2014 va avea o creștere de 100% a cifrei de afaceri.
În primele 8 luni ale acestui an, cifra de afaceri a Clinicii Dr. Melnic a ajuns la 750 de mii de lei, în creștere cu 50% față de intervalul similar al anului trecut. “La baza acestor rezultate stă siguranța tratamentelor stomatologice oferite, serviciile la cele mai înalte standarde și creșterea interesului pacienților, atât din țară cât și din străinătate pentru serviciile stomatologice oferite. De asemenea, introducerea sistemului de plată în rate fără dobândă asigură clinicii un cash flow constant. Cu toate că rata profitului a crescut foarte mult, nu am exclus acordarea unei atenții deosebite investițiilor în dotarea clinicii. Strategia noastră este de a reinvesti câștigurile în dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor deja existente”, declară Dr. Ion Melnic, specialist în chirurgie dento-alveolară și coordonator al clinicii Dr. Melnic
De asemenea, Dr. Ion Melnic estimează o creștere de 100% a cifrei de afaceri până la finalul anului. La baza acestei estimări stă aprecierea și recunoașterea de către pacienți a calității serviciilor stomatologice oferite și piața turismului dentar în continuă creștere, mai ales că raportul calitate-preț este vizibil în favoarea României, dar și faptul că în cadrul Clinicii Dr. Melnic a fost lansat, recent, un sistem de plată în rate a serviciilor stomatologice. De asemenea, segmentul de implantologie și chirurgie a clinicii generează aproximativ 60% din venituri. “În prezent, Clinica Dr. Melnic are aproximativ ... de pacienți, iar dintre aceștia, 15% sunt cetățeni străini, în special pacienți din Italia, Spania, Anglia, Canada și Israel. Ocupăm un loc important pe piața tratamentelor stomatologice din România, de aceea am decis să extindem gama de servicii prin lansarea sistemului de plată în rate. Sistemul de plată în rate reprezintă un pas important spre oferirea rapidă a tratamentelor stomatologice indiferent de bugetul inițial al pacientului, situație deja comună în țările cu sisteme avansate de plată în rate a serviciilor medicale”, spune Dr. Ion Melnic.
Creșterea cifrei de afaceri înregistrată de clinică este pusă atât pe seama pacienților români, cât și străini. Prețurile serviciilor oferite de Clinica Dr. Melnic nu depășesc tarifele clinicilor de top din țară. Clinica oferă posibilitatea achitării în rate fără dobândă a serviciilor stomatologice, un sistem de plată important și benefic, având în vedere că un procedeu complet de implantologie ajunge până la 9.000 de Euro.

***
Despre Clinica Dr. Melnic

Clinica Dr. Melnic a fost înființată în anul 2012 și cuprinde servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondonție, ortodonție, estetică dentară. Echipa este formată dintr-un specialist în chirurgie dento-alveolară, trei medici stomatologi, un specialist în parodontologie, unul în edodonție, unul în ortodonție, un tehnician dentar și trei asistente. Clinca Dr. Melnic se adresează atât pacienților din țară cât și din străinătate pentru servicii de stomatologie de înaltă calitate, adresate atât adulților cât și copiilor.
Localizată în apropierea stației de metrou Dristor 2, Clinica Dr. Melnic stabilește cele mai noi standarde de calitate în tratamentul dentar modern, folosește cele mai complete tehnici estetico-dentare și ȋmbină calitatea și siguranța serviciilor oferite. Clinica oferă pacienților săi servicii stomatologice moderne prin materiale de top, aparatură și echipamente de ultimă generație, acordând o atenție deosebită sterilizării și dezinfecției. Clinica Dr. Melnic își defășoară activitatea pe 2 etaje și un total de peste 200 metri pătrați. În acest spațiu sunt amenajate 2 săli de așteptare, 4 săli de tratament, dintre care una este destinată tratamentelor chirurgicale și alta consultațiilor și tratamentelor de urgență, cabinet de sterilizare, sală de radiografie și laborator de tehnică dentară.
Clinica Dr. Melnic a avut anul trecut o cifră de afaceri în valoare de 515.000 lei, iar Dr. Melnic (coordonatorul clinicii) estimează pentru anul 2014 o creștere de cel puțin 20% a cifrei de afaceri. Segmentul pacienților străini a reprezentat circa 15-20% din totalul încasărilor de anul trecut. În primul trimestru al acestui an, clinica a înregistrat o cifră de afaceri de 200.000 de lei, în creștere cu aproximativ 10% față de intervalul similar al anului trecut.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram