Alexa Chung: must have pieces in December from Tommy Hilfiger Fall Winter 2014 Collection

27 noiembrie 2014

Alexa Chung, model britanic, prezentator TV şi autor, ne dezvăluie secretele stilului său şi piesele selectate ca must-have pentru luna decembrie din colecţia Tommy Hilfiger Fall/Winter 2014, prezentate în calitate de Guest Editor în magazinele selectionate Tommy Hilfiger din întreaga lume, în perioada octombrie 2014 - ianuarie 2015.
“Sunt foarte entuziasmată sa lucrez cu Tommy Hilfiger – creatorul suprem al stilului preppy”, spune Alexa Chung. ”Sunt onorată să colaborez cu unul dintre cele mai mari branduri americane de modă”.
De asemenea, Alexa declara: “Mi-aş defini stilul ca: Oximoronic. Strict casual. Masculin şi feminin. Sexily sexless.”

În calitate de ambasador pentru British Fashion Council, Chung este recunoscută ca fashion icon la nivel mondial. Ea a câştigat premiul "Editor’s Choice" la Elle Style Awards, premiul "British Fashion Icon" in 2010, 2011 și 2012 la British Fashion Awards (votate de public) și a fost clasată ca No. 1 pe Best-Dressed list VOGUE UK.
Ediţia americană VOGUE a descris-o ca fiind "style bombshell" a generației sale: “A fost Sienna, iar înaintea ei, Kate Moss. Au fost Twiggy și Shrimpton. Au fost Julie Christie și Liz Taylor. Apoi, există Chung. "
În 2009, Alexa Chung a început prin a scrie un articol pentru ziarul “The Independent”, după care a devenit contributing editor la British VOGUE. Anul trecut, prima ei carte, “IT”, a dominat topurile Amazon. Deopotrivă ghid de stil, memoriu și album, “IT” oferă fanilor ei o incursiune intimă în lumea acestei "It Girl" a timpurilor noastre.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram