Second Nature inocența și întuneric

18 noiembrie 2014

Second Nature spune povestea naturii duale a femeii, jumătate înger și jumătate demon și pune în evidență legătura indisolubila dintre latura inocentă și cea seducătoare. Colecția ecletica fuzionează armonios o diversitate de materiale și texturi precum pielea neagră, aurie și argintie, astrahanul, prețiosul brocart și taftaua în nuanțe intense de roșu și fuchsia. În această colecție, Ania Maria Cornea reușește să dozeze și să echlibreze perfect balanța dintre feminitate și masculinitate, ce descriu atât de bine femeia puternică, modernă, a secolului al XXI-lea. Aceste piese vestimentare sunt potrivite atât pentru zi, cât și pentru seară și sunt special concepute pentru femeia ce îndrăznește să iasă în evidență și nu se teme să experimenteze.

Talentatul designer combină cu măiestrie elementele dark cu tușe cromatice strălucitoare, tăieturile arhitecturale, influențele geometrice și formele versatile, rezultând piesele vestimentare ce conturează perfect stilul și completează garderoba femeii, satisfăcând ambele laturi, cea angelică și cea demonică.

O notă inedită o dau pliseurile, vedeta acestei colecții, ce îmblânzesc accentele masculine, oferindu-le în același timp o atingere plină de feminitate și mister. Acestea se regăsesc în completarea mai multor piese din această colecție precum sacouri, rochii, jachete sau sub forma unor accesorii individuale menite să completeze ținuta preferată.

În colecția Second Nature regăsim un mix ingenios de piese casual în linii minimaliste și ținute cu inserții prețioase, de un rafinament absolut, ce complimenteaza orice siluetă.

Foto: Tudor Belei
Modele: Bianca Maria si Alexandra/ MUR Model Management
Make up: Maria Dumitrescu
Hair: Roxana Balaci/ Gett’s Artistic Team
Încălțăminte: Sepala by Mihaela Glavan
Produsele semnate Ana Maria Cornea se regăsesc în Galeria Designerilor Români, magazinul Cocor, în magazinele din Constanța, Sibiu, Cluj și Brașov, dar și in magazinele on-line.

Contact
Tel: 0721 703 709
Instagram: anamariacorneaofficial

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram