Silueta ideala dupa nastere cu ajutorul lipoaspiratiei

18 noiembrie 2014

Lipoaspiratia sau liposuctia este una dintre cele mai frecvente proceduri de chirurgie estetica. Popularitatea sa se datoreaza rapiditatii de realizare a operatiei, eficientei sale, dar si a timpului redus in care apar rezultatele. Foarte important este faptul ca noile tehnici, alaturi de tehnologia avansata, pot oferi o sculptare permanenta in cazul in care se respecta si indicatiile de intretinere corporala.

”Liposuctia functioneaza prin eliminarea tesutului adipos in exces, reconturand corpul si creand o silueta supla. Operatia este ideala in cazul femeilor care au trecut printr-o sarcina si vor sa scape rapid de depunerile aflate pe abomen, dar sunt vizate si alte zone precum coapsele, fesele si bratele. In completarea liposuctiei poate veni si procedura de ridicare a sanilor cu sau fara implant. Efectuarea acestor proceduri chirurgicale se poate realiza, mai ales in cazul proaspetelor mamici, doar dupa bifarea unui set complex de analize si, mai important, dupa un anumit timp de la nastere. Atat in timpul sarcinii, cat si dupa nastere, corpul sufera numeroase modificari. Este necesar sa lasam corpul sa se recupereze inainte de a apela la operatiile estetice postnatale.”, a declarat dr. estetician Calin Dobos.

Ce presupune interventia in cazul femeilor care au trecut printr-o sarcina?

Pentru inceput, medicul trebuie sa evalueze starea de sanatate a pacientei, sa determine localizarea depozitelor adipoase si sa stabileasca daca a trecut suficient timp de la nastere pentru a putea efectua procedura chirurgicala. Cei mai multi chirurgi plasticieni recomanda o perioada de recuperare dupa nastere de aproximativ 6 luni, insa durata poate varia.

Lipoaspiratia este o procedura chirurgicala ce presupune realizarea unor incizii foarte mici, de cativa milimetri, prin care se introduc niste instrumente lungi, denumite canule. Canulele sunt conectate la un sistem de vid cu ajutorul caruia se aspira grasimea. Inainte de efectuarea procedurii de extractie se infiltreaza o solutie care ajuta la dizlocarea cu usurinta a grasimii aflate intre piele si muschi.

In urma operatiei chirurgicale pot aparea senzatii de discomfort in zona operata, umflarea acestei zone, vanatai. Este necesar ca proaspata mamica sa aiba in considerare si perioada de recuperare, care poate fi intre 1 si 6 zile, in functie de suprafata tratata.

Pentru mentinerea rezultatelor o perioada cat mai indelungata, pacienta trebuie sa adopte un regim de viata sanatos, care sa includa atat miscarea fizica regulata, cat si hrana sanatoasa. Beneficiile unei liposuctii sunt, in special in cazul femeilor care si-au pierdut silueta ideala in urma unei sarcini, atat de ordin fizic, cat si psihologic, imbunatatind toate aspectele vietii acestora.

Pretul unei lipoaspiratii care cuprinde zona abdominala si talia este cuprins intre 1400 – 1800 de euro.
.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram