Cloud Research Studio prezinta platforma de comenzi rezervari și programari online Maxio în cadrul expoziției internaționale ROMHOTEL

13 noiembrie 2014

ROMHOTEL va avea loc în perioada 13-16 noiembrie în cadrul Complexului Expozițional Romexpo. Evenimentul va găzdui peste 270 de companii din 14 ţări: Austria, Bulgaria, Federaţia Rusă, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Republica Moldova, România, Spania, Turcia, Ungaria, pe o suprafaţă de peste 10 000 mp.

Maxio este singura platformă din România care reunește serviciile de comenzi, rezervări și programări online din domeniile restaurantelor și cateringului, barurilor, magazinelor online de băuturi, cofetăriilor, cât și din domeniul îngrijirii personale, cluburilor sportive si spațiilor de joacă pentru copii.

Platforma Maxio poate fi accesată online gratis de oriunde, inclusiv de pe tablete și telefoane mobile, prin intermediul aplicației speciale dedicată sistemului Android (care poată fi descărcată din Google Play aici și în curând și iOS).
”Maxio ajută furnizorii de servicii să-și majoreze veniturile și profitul prin atragerea de noi clienți și în același timp să-și reducă substanțial costurile și să-și eficientizeze timpii operaționali. Credem în dezvoltarea Maxio. Este un produs puternic, care atrage prin simplitate și eficiență”, susține Dan Ciobanu, CEO, Maxio.

Inovația continuă

Reprezentanţii Cloud Research Studio prezintă în cadrul ROMHOTEL platforma Maxio, disponibilă pentru întregul segment HORECA. Elementul spectaculos prezentat este serviciul “Maxio SmartLink – Electronic Services” care asigură integrarea extrem de elegantă a tehnologiei iBeacon (dezvoltată de Apple Computers) astfel încât clienții vor putea foarte ușor să plaseze comenzi direct din spațiile de deservire.

Astfel, experiența generată de serviciul Meniu Digital prin care utilizatorii Maxio pot consulta meniurile locațiilor partenere direct de pe propriul telefon / tableta a fost îmbunătățită, prin facilitarea comenzilor efective. Noul serviciu, “Dine IN” poate fi utilizat în orice proiect de deservire a clienților (de tip express, locații open-air, drive-through, open-spaces, restaurante, spa, etc).

Mai multe servicii pe o singură platformă

”Maxio propune o paletă largă de oferte dedicate clienților din București și alte orașe, astfel încât furnizorii de servicii pot beneficia de mai mulți clienți noi, iar aceștia își pot organiza în avans comenzile sau rezervările într-un singur loc. Este creat astfel un avantaj major din perspectiva timpului economisit, prin utilizarea aceleiași aplicații, dar și prin calitatea și rapiditatea comenzilor sau rezervărilor”, a mai adăugat Dan Ciobanu.

”Am creat și dezvoltat Maxio pornind de la nevoia clientului de a accesa într-un loc unic o paletă largă de servicii din cele mai variate domenii – de la livrarea în timp real de mâncăruri și băuturi sau produse de cofetărie, programare la o anumită dată, până la rezervări pentru restaurante și baruri, evenimente, saloane de îngrijire personală, sau săli și cluburi sportive. Vom adăuga în curând noi domenii, pentru a aduce și mai multe servicii pe o singură platformă”, afirmă CEO-ul Maxio.

110.000 de produse și servicii într-o singură lună

Deși lansat de curând pe piață - în luna octombrie 2014 în cadrul concertului tupei Vunk, Maxio a reușit deja să atragă peste 100 de parteneri din șapte domenii și 110.000 de produse și servicii. La doar o lună de la lansarea oficială, echipa Maxio și-a concentrat eforturile pe găsirea celor mai potrivite soluții de promovare, participarea la târgurile de profil fiind doar una dintre oportunitățile de promovare vizate.

ROMHOTEL este una dintre cele mai importante expoziţii internaţionale de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante, unde vizitatorii vor putea interacţiona cu expozanţii din industria de profil.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram