Invata sa fii un event planner de succes

13 noiembrie 2014

In aceste doua zile vei invata cum sa creezi un concept clar si o strategie eficienta pentru un eveniment, in functie de nevoile clientului. O sa te concentrezi pe oportunitatile de promovarea a evenimentului prin parteneri media, sponsori si presa, si pe eficientizarea bugetului. La fel de importante sunt si cunostintele de evaluare a evenimentului pentru inregistrarea feedback-ului participantilor si perfectionarea tehnicilor de organizare. De asemenea, o sa afli cum se concepe un eveniment online pentru a mari vizibilitatea si notorietatea evenimentului fizic.

Prezentarile vor fi sustinute de studii de caz aplicate si de exemple din experienta de 18 ani in event planning a trainerului Bianca Preda. In momentul de fata, Bianca este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic
Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen de absolvire, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familie si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Costul unui curs este de 400 de lei si se va desfasura in Bucuresti , la sediul Creative Business Management din Splaiul Unirii nr 6, BlB3A, et 1. Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa [email protected] ,la telefon 0743.183.353.
Liliana Uleia
Coordonator training

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram