Bucharest Shopping la un an de la momentul lansarii: peste 13 000 de utilizatori si 300 de branduri listate

10 noiembrie 2014

Lansata pe 1 Noiembrie 2013 si disponibila pentru descarcare gratuita in AppStore si Google Play, Bucharest Shooping si-a propus sa ofere pasionatilor de shopping acces constant la informatii complete, actualizate in timp real, despre magazine din Bucuresti. In scurt timp dupa lansare, aplicatia a devenit lider pe piata locala de mobile marketing in retail, reunind de parcursul unui an informatii utile despre 48 de magazine unice din Bucuresti pentru cei peste 13.000 de utilizatori.

“Numarul utilizatorilor care aleg Bucharest Shopping ca sursa de informatii despre magazinele lor preferate si al brandurilor care folosesc aplicatia ca tool de comunicare nu poate decat sa ne bucure. Ne mandrim cu faptul ca Bucharest Shopping, un pionier pe piata locala de mobile-marketing, a castigat increderea pasionatilor de shopping si a magazinelor care au integrat aplicatia in strategia lor de comunicare”, a declarat Adi Popescu, initiatorul proiectului Bucharest Shopping.

Pentru a duce mai departe misiunea asumata, de a identifica, sustine si promova retailul autentic, Bucharest Shopping isi mareste echipa de vanzari si, odata cu aceasta, isi propune o crestere a numarului de magazine listate cu 50% in urmatoarele 6 luni. Astfel, incepand cu luna noiembrie, Speranta Velicu se alatura echipei si va gestiona, alaturi de Manuela Nitu, vanzarile directe ale Bucharest Shopping.

Bucharest Shopping este prima aplicatie mobila care reuneste piata de retail din Bucuresti, un instrument unic de comunicare si informare, adaptat comporatamentului cumparatorului modern. Aplicatia este disponibila atat pentru iOS, 64% dintre cei care au descarcat Bucharest Shopping folosind acest sistem de operare, cat si pentru Android. Dintre cei peste 13.000 de utilizatori care au descarcat aplicatia in ultimele 12 luni, 11.124 sunt din Romania, iar ceilalti din alte 84 de tari, printre care Statele Unite, Israel, UK, Italia si Germania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram