Agenția Hitch amp;Mosher partenerul antreprenorilor timișoreni în gasirea spațiilor comerciale și de birouri

29 octombrie 2014
Autor:
TROMPETTE

Dinamica mediului economic din Timișoara a creat un climat favorabil pentru dezvoltarea de afaceri mici și mijlocii. Odată cu această tendință accentuată a inițiativei private, sectorul imobiliar a reacționat cu propuneri de infrastructură pentru susținerea afacerilor proaspăt fondate sau a celor cu experiență pe piața din vestul țării. Indiferent de profilul afacerii, Agenția imobiliară Hitch & Mosher a devenit un partener de încredere în domeniul imobiliar pentru firmele timișorene și nu numai.

Parteneriatul cu mediul de afaceri din Timișoara s-a datorat experienței și expertizei acumulate de compania Hitch & Mosher în domeniul tranzacțiilor cu spații comerciale și de birouri. Astfel, experții agenției pot identifica nevoile clientului din perspectivă imobiliară în urma unei analize atente a profilului acestuia, ceea ce le permite să vină într-un timp scurt cu o serie de alternative disponibile pe piață, alternative care prezintă un echilibru între calitate, utilitate și bugetul disponibil. Așadar, clientul va beneficia de propuneri personalizate, identificate după criterii precise, reieșite din profilul construit de expertul imobiliar al Hitch & Mosher.

Specializarea pe sectorul comercial și al spațiilor de birouri se datorează unei perioade de formare, de studiu a pieței locale atât din perspectiva cererii, cât și a ofertei. Eforturile de învățare s-au transformat în servicii imobiliare prompte și calitative oferite clienților din mediul de afaceri, fapt care a determinat creșterea interesului companiilor timișorene pentru susținerea oferită pe segmentul imobiliar de către Hitch & Mosher. Tranzacțiile au avut ca beneficiari atât companii mici și mijlocii locale, cât și firme naționale sau multinaționale care și-au extins activitatea în zona de vest a țării, exploatând astfel potențialul economic foarte bun pe care regiunea îl oferă.

Interesul pentru proprietățile comerciale, industriale și agricole este un indicator clar al unei economii regionale care trece printr-o perioadă foarte bună, iar efectele se resimt atât în nivelul de trai al populației cât și în indicatori ca nivelul șomajului, venitul mediu, etc.

Cererea pentru spații comerciale dedicate restaurantelor, cafenelelor sau afacerilor mici din domeniul serviciilor (frizerii, saloane de cosmetică, cabinete medicale umane și veterinare) s-a menținut la un nivel foarte bun, chiar dacă zona 0 din perspectiva barurilor, cafenelelor și restaurantelor, respectiv Piața Unirii, trece printr-un proces de transformare care implică îngreunarea accesului publicului către aceste facilități pentru petrecerea timpului liber.

Despre Hitch & Mosher

Hitch & Mosher este o companie cu capital integral românesc, cu expertiză majoră în domeniul imobiliar, începând cu anul 2006. Este unul dintre principalii jucători de pe piața din zona de vest a țării, fiind implicată în majoritatea sectoarelor specializate pe care le presupune domeniul imobiliar, de la intermedieri de vânzări și de închirieri pentru persoane fizice până la identificarea și intermedierea de investiții în sectorul agricol.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram