Penne Quatro Formaggi

22 octombrie 2014

Iata o reteta simpla, rapida si savuroasa, ce face in ciuda si celor mai amenintatori nori ai bunei dispozitii:

Ingrediente:

400 g penne
1 l de smantana dulce
150 g mozzarella rasa
200 g cascaval ras clasic Koliba
100 g branza rasa Edam Clasic Koliba
50 g gorgonzola maruntita
1 lingura de unt Koliba
sare
piper alb

Mod de preparare:

Aprinde aragazul si incinge atmosfera din bucatarie, inainte ca papilele tale gustative sa danseze pe ritmurile ametitoare ale unui preparat delicios, invaluit in patru tipuri de branza. Fierbe pastele intr-o oala cu apa si sare, pana devin al dente.

Topeste deliciosul unt Koliba intr-o tigaie si, cand incepe sa sfaraie, toarna smantana dulce. Lasa cele doua ingrediente sa-si intrepatrunda aromele, pana ajung la punctul de fierbere. Adauga apoi toate branzeturile si amesteca bine cu o lingura de lemn, pana se formeaza un sos gros, cremos si elastic. Nu uita sa potrivesti pastele de sare si piper, inainte de a fi tentat sa te infrupti din sosul care-ti face "ochi dulci" din tigaie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram