Grey Goose Vodka anunta parteneriatul la nivel global cu Virgin Galactic companie detinuta de Richard Branson pionier in zborul spatial comercial

21 octombrie 2014

GREY GOOSE, lider de piata pe segmentul vodka premium, anunta parteneriatul cu Virgin Galactic, prima companie care lanseaza un zbor spatial comercial. Parteneriatul a rezultat din viziunea pe care cele doua branduri o impartasesc si anume aceea ca reusitele extraordinare isi gasesc radacinile in increderea in sine. Parteneriatul a fost dezvaluit in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Rose Space Center and Planetarium din New York, de catre fondatorul Virgin Galactic - Sir Richard Branson, CEO-ul Virgin Galactic - George Whitesides, Global Category Director for Premium Spirits - Ben Farlow si de creatorul si Maitre de Chai GREY GOOSE - François Thibault.

Cu ocazia acestui eveniment Sir Richard Branson a lansat Virgin Disruptors, o serie de episoade educationale produse de Virgin Group, ce au ca tema leadership-ul. In cadrul dezbaterilor au luat cuvantul nume importante ale industriei de travelling, tema de deschidere fiind ‘’The Future of Travel: Are We Moving Fast Enough?’’

Acest eveniment marcheaza inceputul unei colaborari intre doua branduri legendare, colaborare ce transcende simpla impartasire a unei filosofii comune. In timp ce Virgin Galactic va lansa primul zbor comercial spatial, GREY GOOSE va insufleti aceasta experienta printr-o serie de evenimente nemaiintalnite, continut original si o serie de produse in editie limitata. Acestor activitati li se va adauga si sponsorizarea evenimentului de lansare Virgin Galactic, ce va avea loc la Spaceport America in New Mexico. Pentru invitatii care vor experimenta zborurile spatiale vor fi pregatite cocktailuri emblematice, ce vor celebra noua era a calatoriei spatiale care va incepe in 2015.

Atat GREY GOOSE cat si Virgin Galactic sunt doua companii fondate de vizionari inzestrati cu determinarea de a actiona conform propriilor convingeri, oameni care au descoperit oportunitati pe care altii nu le-ar fi crezut posibile. François Thibault a crezut ca poate revolutiona vodka, aplicand cunostiintele sale de Maitre de Chai in domeniul cognac-ului. Folosind cele mai bune ingrediente, François a obtinut o vodka de lux, produsa printr-un proces complex. Astfel aceasta vodka celebreaza calitatea ingredientelor folosite, intr-o maniera echilibrata. Thibault a dezvoltat in premiera un proces unic ce evidentiaza caracteristicile superioare si gustul ingredientelor de calitate superioara, aceasta fiind o metoda fundamental diferita de distilare fata de cele traditionale, care inlatura aroma din vodka. Prin combinarea cerealelor moi de iarna din Picardie cu apa izvorului Gensac-La-Pallue, filtrata natural prin roca si in cadrul unui proces unic de distilare, Thibault a creat GREY GOOSE, o vodka de o calitate si un caracter fara precedent.

‘‘Acesta este mariajul a doua branduri care impartasesc aceleasi valori si credinta ca daca iti poti imagina ceva, acel gand poate fi realizabil. Nu numai ca avem aceleasi viziuni pe termen lung de a realiza ceva extraordinar prin increderea in fortele proprii, dar suntem nerabdatori sa sarbatorim acest moment cultural, legendar in istorie, cu cei aflati la sol’’, a declarat Thibault.

Sir Richard Branson intruchipeaza cu adevarat spiritul FLY BEYOND, aflat in centrul filosofiei brandului GREY GOOSE. Un antreprenor de talie mondiala, caracterizat ca fiind, in egala masura, atat pionier cat si un mare vizionar, Richard Branson a sfidat toate asteptarile prin depasirea limitelor si atingerea unui succes inimaginabil, pornind de la inceputuri modeste. Inca din 2008 GREY GOOSE l-a recunoscut pe Richard Branson, precum si brandul Virgin, ca fiind niste parteneri de suflet. GREY GOOSE Entertainment a produs seria TV ICONOCLASTS in 2008, productie ce viza inovatorii si vizionarii, seria avandu-l ca invitat si pe Richard Branson. Cea mai recenta colaborare intre cele doua branduri a fost inaugurarea GREY GOOSE Loft in loja Virgin Atlantic Clubhouse, aflata in aeroportul Heathrow, aceasta facilitate aducand experienta transportului aerian pe noi culmi. Acum, odata cu inaugurarea primului zbor comercial in spatiu, devenit posibil datorita primei linii de transport spatial - Virgin Galactic - Richard Branson este fondatorul unei noi experiente pe care putini o credeau posibila.

‘‘Suntem incantati sa va anuntam faptul ca GREY GOOSE ni s-a alaturat ca partener in aceasta calatorie incredibila. Aceasta seara de dezbatere libera despre viitorul transportului este o celebrare fantastica a realizarilor umane si sta la baza parteneriatului Virgin Galactic/ GREY GOOSE. Impartasim aceeasi dorinta plina de pasiune de a atinge extraordinarul, realizare pe care suntem nerabdatori sa o putem celebra impreuna, ca prima linie de transport spatial comercial’’, a declarat Branson.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram