Calculatoare refurbished de la Megaelectronice ro

20 octombrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Daca esti in cautarea unui calculator, mergi la megaelectronice.ro si vei gasi o varietate de produse care de care mai satisfacatoare. Calculatoarele sunt refurbished si second hand si sunt oferite la preturi convenabile. Desi sunt incadrate in aceasta categorie, produsele sunt verificate in prealabil si se bucura de durata indelungata de functionare. Produsele care apar in oferta au o garantie extinsa, un sistem de operare licentiat, iar daca pretul calculatorului depaseste 2500 lei vei putea beneficia si de transport gratuit. Achizitionand calculatoare refurbished vei beneficia de super pret si vei putea economisi.

Pentru mai multe informatii sau pentru a beneficia de sprijinul si consultanta echipei de specialisti, gasesti detalii aici, la Megaelectronice .ro. Poti beneficia de promotii in aceasta perioada, astfel ca vei putea sa iti creezi cont si vei primi un an suplimentar de garantie pentru orice calculator si laptop refurbished comandat. Oferta este valabila in limita promotiei. Compania asigura o livrare prompta a produselor in orice localitate din Romania, iar dupa expedierea produselor, vei fi contactat in legatura cu numarul de identificare al coletului si numele curierului cu care a fost trimis.

Despre calculatoare refurbished!

Calculatoarele refurbished functioneaza impecabil, calculatorul este testat individual de furnizori si de specialistii Megaelectronice Refurbish. Calculatorul refurbished oferit de Megaelectronice arata mult mai bine si este mai bine intretinut decat cel second hand. Hard disk-ul are 100% viata functionand in parametrii maximi, iar memoria este testata. Livrarea produselor se realizeaza in 24 de ore, se livreaza ambalat in cutie, au un sistem de operare preinstalat, cablurile necesare, media cu drivere, partitie recovery, precum si memorie testata. Daca achizitionezi un calculator, poti opta pentru extra garantie, astfel ca daca nu esti multumit de acest produs in 60 de zile, acesta va fi inlocuit. Garantia poate fi extinsa de la 3 la 5 ani.

Megaelectronice .ro ofera pentru fiecare calculator refurbished sisteme de operare Microsoft Refurbished, backup recovery partition, media cu drivere, media cu antivirusul Microsoft Security Essentials. Iar optional, vei putea achizitiona impreuna cu fiecare calculator un media DVD original cu KIT Instalare Microsoft Windows. Modul de achizitie al acestor produse este extrem de simplu, vei selecta produsul de care ai nevoie si il vei cauta in functie de preferintele tale, iar cand ai gasit produsul vei putea sa il adaugi in cos. Gasesti instructiuni pas cu pas pe site sau poti achizitiona solicitand specialistilor firmei informatii suplimentare.

Intra pe Megaelectronice .ro pentru calculatoare de prima mana!

Cu Megaelectronice .ro ai o varietate de avantaje, cum ar fi garantie de 4 ani, 100.000 de produse in stoc pentru a-l putea alege pe cel mai potrivit nevoilor tale, livrare de 24h, extra garantie. In plus, ai la dispozitie o echipa de specialisti care iti stau la dispozitie cu informatii si orice consultanta. Preturile sunt avantajoase, iar calitatea acestora este de necontestat. Aceste produse sunt solutia inteligenta pentru bugetul tau. Ai performante ridicate la preturi prietenoase. Intra pe site-ul megaelectronice.ro si vei gasi produsele de care ai nevoie, iar pentru detalii aici. Inainte de comercializare, produsele sunt testate astfel incat nu ai de ce sa iti faci probleme.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram