Cea mai noua și inedita metoda de recuperare a animalelor de companie pierdute

16 octombrie 2014

Statisticile spun că 1 din 3 animale de companie se pierd. Aproape 90% din animalele care nu au niciun fel de sistem de identificare, nu se mai întorc la stăpânii lor. Destul de tragic, nu?

Îți iubești animalul de companie și vrei să îl protejezi? Nimic mai simplu! Îți prezentăm noul sistem de identificare Bofonel.

Medalionul Bofonel este cea mai nouă și inedită metodă de identificare a animalului tău de companie. Uită de microcipuri, de sisteme scumpe și nesigure, noi îți propunem o alternativă eficientă și ieftină - medalionul de identificare Bofonel!

Ce este medalionul de identificare Bofonel?

Elegant, strălucitor și cu o formă sugestivă, medalionul Bofonel este bijuteria perfectă pentru animalul tău de companie. Vei găsi inscripționat pe el un cod unic de identificare, atașat profilului online al stăpânului de pe Bofonel.ro.

Care sunt avantajele medalionului Bofonel?

• Cel mai ieftin sistem de pe piață.
• Plata se face doar o singură data, beneficiind de un serviciu pe viață, fără costuri suplimentare.
• Poți modifica sau actualiza datele și informațiile din bază de date foarte ușor, la orice oră, de câte ori dorești.
• Nu ești restricționat doar la un număr de telefon, poți adaugă și adresă de email, Id Skype, Id Facebook, poze, carnet de sănătate… etc. Astfel, cel care găsește animalul te poate contacta prin mai multe canale.

Cât costă medalionul Bofonel?

Medalionul Bofonel este comercializat momentan în 3 variante:

1. Medalion Bofonel Glamax M (40X27 mm) – 34 RON
2. Medalion Bofonel Glamax S (33x23mm) – 31 RON
3. Medalion Bofonel SweetHeart (25x25mm) – 29 RON

Cauta de exemplu pe http://www.bofonel.ro/, in campul din partea de sus, special creat, codul: 83BF18RX pentru a vedea exact cum functioneaza.

Pentru mai multe detalii despre medalioanele cu cod unic de identificare Bofonel, te invităm să accesezi pagina noastră web www.bofonel.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram