Prima reclama video pentru swingeri

16 octombrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

CRISTI şi LAURA – primul cuplu swingers din România care a acceptat să apară necenzurat într-un clip video inedit, cu ocazia lansării celui mai mare site de swinging din România.

Sunt mii de cupluri in Romania care isi trăiesc relația in brațele altor cupluri... și le place!

Un astfel de cuplu sunt Cristi și Laura, primul cuplu swingers din țară care a acceptat provocarea Attraction Club să apară necenzurați într-un clip video inedit, cu ocazia lansării Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România.

Cristi și Laura sunt un cuplu din București care a acceptat să spargă gheața și să fie protagoniștii unui filmuleț de prezentare în care vorbesc deschis despre motivele pentru care au ales să facă swing. În ciuda dimensiunii de doar 1 minut, clipul surprinde prin sinceritatea celor doi. Clipul este disponbil aici: http://youtu.be/engl9qk9NY0.

Attraction Online Swingers Club – www.attractionclub.ro – a fost lansat în variantă Beta acum 4 luni și se bucură de un succes uriaș. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un număr mare de funcții și facilitați de ultimă oră prin care cuplurile pot să-și găsească cu ușurință prieteni pentru swing.

Attraction Club

PR Contact

Tel. 0764697212
[email protected]

www.attractionclub

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram