Calator pe mapamond insa nu fara un ghid de conversatie

14 octombrie 2014
Autor:
Silkweb

Calatoriile sunt intotdeauna un mod grozav de a ne petrece vacanta sau de a explora si cunoaste o noua cultura. Prin calatorii vezi lucruri minunate, cunosti oameni diferiti fata de tine, afli lucruri noi, traditii noi, gusti mancaruri noi, vezi peisaje, monumente si multe altele. Ajungi astfel sa cunosti mult mai mult din lumea care te inconjoara. De regula exista o singura problema, limba, vizitezi o tara straina, sau calatoresti prin mai multe tari care vorbesc limbi diferite si nu reusesti sa te intelegi cu populatia nativa.
Nu toata lumea vorbeste engleza ca sa apelezi la aceasta varianta. O varianta usoara si simpla, mult mai simpla decat sa inveti inainte toate limbile tarilor pe care vrei sa le vizitezi, este sa folosesti un ghid de conversatie. Aceasta carte, sau aceste carti daca planuiesti sa vizitezi mai multe tari, ar trebui sa fie de nelipsit din geanta oricarui calator. Sunt usor de folosit, contin tot felul de fraze pe care cu siguranta o sa trebuiasca sa le folosesti si astfel te ajuta sa si inveti cateva cuvinte in aceea limba. Exista ghiduri de conversatie pentru foarte multe limbi, descopera aici oferta de ghiduri de conversatie de la PravaliaCuCarti, o sa gasesti ghiduri in cele mai neobisnuite limbi.
Indiferent unde vrei sa mergi, ce tara sau ce continent vrei sa vizitezi, ghidul de conversatie nu trebuie sa lipseasca din dotarea echipamentelor tale de calator. Nu doar ca poti astfel sa afli lucruri utile despre tara in care esti dar poti sa inveti astfel fraze uzuale in asa fel incat in cele din urma sa poti purta o conversatie adevarata in aceea limba. Nu se numesc ghiduri de conversatie pentru nimic, si in cele din urma si localnicii sunt un tip de obiectiv turistic, ca sa ii cunosti, sa vezi cum sunt, trebuie sa poti si vorbi cu ei.
Sa calatoresti in toata lumea cu un rucsac in spate si cu un drum lung in fata e un vis pentru multi, sa vezi toate locurile incredibile, pe viu, sa experimentezi culturi si traditii, sa vezi si sa vorbesti cu oameni complet diferiti fata de tine. Insa nu uita, sa pui si cateva ghiduri de conversatie in rucsacul acela, pot sa te ajute mai mult decat crezi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram