Sfaturi pentru o bucatarie ultramoderna

14 octombrie 2014
Autor:
Silkweb

Nu stiu voi cat de mult folositi bucataria, dar eu imi petrec o mare parte a zilei in aceasta incapere. Imi place sa gatesc, insa nu doar din acest motiv stau mult in bucatarie. In apartamentul meu nu am living! Am bucatarie, dormitor, un coridor lung, camera copilului si o baie. Mai comunist de atat nici ca se putea!

De aceea petrec eu mult timp in bucatarie! Pentru ca aici imi beau cafeaua dimineata, aici gatesc, aici stau cu prietenele la o barfa si mai nou aici ma uit si la televizor. Neavand living, trebuie sa am un loc pentru indeletnicirile acestea. Si tot din acest motiv am decis sa investesc in redecorarea bucatariei intr-un spatiu ultramodern. Iar acum ca am trecut prin asta, va dau si voua cateva sfaturi:

in primul rand aveti nevoie de mobila. Gasiti bucatarii ultramoderne in oferta celor de la Tamos. Nu o sa va vina sa credeti ce preturi mici au! Si fac livrare in toata tara. Eu am ales mobila de bucatarie Fala, dar sunt multe modele deosebite, moderne.
alegeti sa incorporati electrocasnicele in mobila. Astfel, rezultatul va fi mai omogen.
culoarea peretilor o alegeti in concordanta cu cea a mobilierului; Pentru ca mobila mea e alb cu negru, am ales un bej deschis pentru pereti iar restul accesoriilor sunt galbene si portocalii. Puteti sa va jucati si cu un contrast intre perete si mobila, dar fiti siguri ca alegeti varianta potrivita. Eu va sfatuiesc, totusi, sa alegeti o culoare luminoasa.
nu aglomerati bucataria cu accesorii inutile. Un cos de nuiele pe masa e de ajuns. Uneltele de bucatarie nu le lasati la vedere. Stilul modern nu este aglomerat cu obiecte mici, de diverse culori si texturi.
investiti in niste scaune comode. Oricat de tentante vor parea preturile taburetelor, acestea nu vor oferi o sedere placuta. Iar daca petreceti mult timp in bucatarie, acest aspect este important.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram