PIRELLI ANUNTA TOATE COMPOZITIILE DE PNEURI PENTRU FINALUL SEZONULUI 2014 DE FORMULA 1

13 octombrie 2014

Pentru Circuit of the Americas sunt nominalizate pneurile de compozitie medie P Zero Alb si cele soft, P Zero Galben. Aceasta a fost nominalizarea cea mai frecventa anul acesta, si se portiveste perfect circuitelor cu o serie variata de solicitari, cum este cazul pistei din Austin care are o serie de combinatii de viraje rapide cu sectiuni tehnice.

Cele mai dure doua compozitii din gama au fost nominalizate pentru Brazilia: P Zero Orange hard, respectiv, pneul de compozitie medie P Zero Alb. Desi Interlagos are cel mai scurt tur de pista din sezon, solicitarile suferite de pneuri sunt ridicate, circuitul ce se alearga in sens anti-orar fiind constituit dintr-o serie de viraje insiruite non-stop, si o acoperire asfaltica rugoasa.

Prin contrast, Abu Dhabi este unul dintre cele mai fluide circuite din sezon, si un binecunoscut teritoriu pentru Pirelli, o serie de teste ale companiei fiind derulate aici inainte de revenirea in Formula 1. Cursa are loc seara, temperaturile ambientale si cele ale pistei scazand pe parcursul desfasurarii Marelui Premiu. Astfel, cea mai potrivita alegere o reprezinta penurile soft P Zero Galben, respectiv cele supersoft P Zero Rosu, care vor scoate in evidenta strategia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram