Curs interactiv pe teme de business si etica POSDRU 156 1 2 G 132920

7 octombrie 2014

Centrul de Oratorie si Dezbateri din cadrul Universitatii Romano-Americane, centru dezvoltat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii - POSDRU/156/1.2/G/132920", organizeaza in acest semestru universitar, in parteneriat cu Umanager, un curs interactiv pe teme legate de business si etica.

Prima intalnire va avea loc miercuri 8 octombrie 2014, de la ora 15.00, la Sala Senatului. Invitatul de onoare al acestui curs introductiv va fi domnul Wargha Enayati, fondator al Retelei Private de Sanatate "Regina Maria".

"Umanager" este un proiect de sustinere a eticii in afaceri si de crestere a gradului de incredere a tinerilor intreprinzatori in parteneri si in mediul de afaceri autohton.
Fondatorii "Umanager" sunt: Steven van Groningen, Silviu Hotaran, Septimiu Postelnicu si Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii de business din Romania.

Fiecare dintre fondatori a pus in slujba programului "Umanager" experienta dobandita de-a lungul carierei profesionale, acumulata in organizatii si asociatii profesionale recunoscute national.
Septimiu Postelnicu este Vicepre?edinte Executiv al diviziei Global Banking Services a UniCredit Tiriac Bank.
Wargha Enayati este fondator al Retelei Private de Sanatate "Regina Maria".
Steven van Groningen este Presedinte si CEO al Raiffeisen Bank, presedinte in exercitiu al Consiliului Investitorilor Straini.
Silviu Hotaran este Managing Director al GKTI Semper Human, fost CEO Microsoft Romania, si a dobandit o bogata experienta in cadrul Camerei de Comert Romano-Americane, AmCham.

"Umanager" va fi organizat sub forma unor conferinte si ateliere interactive, trimestriale, sustinute de cunoscuti oameni de afaceri si antreprenori care au construit afaceri durabile in Romania, ajunse la maturitate, sau care au experimentat succesul inclusiv in criza.
Proiectul isi propune sa coaguleze o comunitate care sa foloseasca etica in afaceri ca reper in activitatea profesionala, adresandu-se atat oamenilor de afaceri cat si studentilor si liceenilor interesati sa-si construiasca o cariera in business.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram