Competence Call Center a câștigat premiul

23 septembrie 2014

Încă din 2002 premiile “Stevie® Awards” reprezintă unele dintre cele mai importante distincții de recunoaștere a profesioniștilor din lumea afacerilor, la nivel mondial. Indiferent de profil, public sau privat, profit sau non-profit, mari sau mici, organizații din toată lumea sunt eligibile să aplice pentru nominalizări.

”Felicităm Competence Call Center pentru succesul obținut anul acesta, la cea de-a 11 a ediție a International Business Stevie® AwardsSM”, a declarat Michael Gallagher, președintele și fondatorul premiilor. ”Calitatea înscrierilor pe care le primim crește de la an la an. Jurații de anul acesta s-au bucurat de oportunitatea de a analiza peste 3500 de povești ale unor business-uri de succes și inovații din toată lumea. Este o realizare extraordinară ca dintr-un număr atât de mare de participanți de primă clasă să fii ales câștigător.”

”Este o onoare deosebită pentru noi faptul că am fost aleși drept câștigători ai întregii categorii de «Business Services» dintre toate companiile calificate din Asia, America și Europa. Succesele de tipul acesta sunt posibile prin prisma realizărilor deosebite pe care le-am avut în ultimul timp, cum ar fi deschiderea a două noi locații anul acesta, creșterea echipei la un număr de 5.000 de angajați și însumarea a peste 16 ani de BPO și expertiză în Customer Service”, a afirmat în numele conducerii CCC, Christian Legat, CEO-ul companiei.

Premiile vor fi decernate câștigătorilor în cadrul unei gale de premiere care va fi organizată în Paris, Franța, pe 10 octombrie.

În urmă cu câteva săptămâni, publicul a avut posibilitatea să își voteze liber favoriții în cadrul "International Business Stevie® AwardsSM" (IBA), printr-un sistem de votare online.

Anul acesta, IBA a primit aplicații din peste 60 de țări. În prezent, există 6 categorii de programe în cadrul cărora se acordă distincțiile Stevie Awards, cel mai nou program fiind German Stevie Awards care a fost lansat anul acesta.

MARIANNE RUTRECHT
Public Relations
E-mail: [email protected] l Tel: +40 21 405 97 03 l

DIANA ICHIM
Creative Communication Strategist
E-mail: [email protected] Tel: +40 21 411 44 20

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram