Hai cu Z Spot Media la Print amp; Sign

19 septembrie 2014

Print & Sign va avea loc in acest an in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, intre 24-27 septembrie. Acesta este singurul targ din Romania dedicat industriei de tipar si se adreseaza atat specialistilor din domeniul productiei publicitare, marketingului, advertising-ului, design-ului, arhitecturii, etc., dar si clientilor finali. Editia din acest an este cea mai mare din ultimii cinci ani, avand o suprafata expozitionala de 11.000mp. Vor participa 135 de expozanti ce vor prezenta peste 400 de branduri de echipamente din industria tiparului, signalisticii si nu numai.

Deoarece cunoasterea pietei si adaptarea la noile cerinte sunt esentiale pentru supravietuirea oricarui agent economic de pe piata, la Print & Sign accentul se va pune pe inovatie, design, noi tehnologii si oportunitati de dezvoltare a diferite industrii, tendinte ale pietei si segmente de piata. Targul are un format dinamic si interactiv ce ajuta la crearea unei imagini detaliate referitoare la nevoile reale ale pietei, dinamica, aria si structura ei, precum si previziuni referitoare la viitorul industriei.

Pe parcursul celor patru zile ale targului puteti vizita la parterul pavilionului A standul Z Spot Media, unde veti gasi printre altele si cele mai noi tehnologii ale echipamentelor Spotline. Z Spot Media este o companie cu 11 ani experienta, ce ofera solutii din domenii clasice precum productie publicitara, signalistica, digitizare carte, print digital si finisare de documente, dar si in domenii tehnologice de ultima generatie precum proiectare 3D, prototipare si inginerie inversa. Firma distribuie la nivel naţional atât branduri renumite de echipamente profesionale cât şi o paletă largă de consumabile IT, media, folii adezive şi accesorii. Ea se adresează atât celor ce se gândesc să îşi deschidă o afacere de profil, cât şi celor ce au nevoie de echipamente sau servicii optimizate şi personalizate.

In cazul in care nu puteti ajunge la targul Print & Sign nu va faceti griji! Ne gasiti de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00 la showroom-ul din Bd. Timisoara, nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti. Pe langa echipamente de calitate oferim clientilor si servicii complete de transport, instalare, training, intretinere si post-garantie. In plus, in showroom aveti posibilitatea de a testa echipamentele de care sunteti interesati, pentru a fi siguri ca in final faceti alegerea cea mai potrivita pentru dvs!

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: [email protected]
Website: zspotmedia ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram